LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Viralan trenutak

VIDEO: Scrat iz „Ledenog doba” napokon je dobio svoj žir

Zadnje zbogom najdražoj vjeverici.

Zadnje zbogom najdražoj vjeverici.

Internetom kruži snimka koju je objavila produkcijska kuća Blue Sky Studios koja stoji iza franšize Ledeno doba. U njoj, vjeverica Scrat, lik iz legendarne Ledeno doba franšize, nakon 20 godina čekanja, napokon dobije svoj žir.

Naime, tijekom svih nastavaka Ledenog doba, Scrat je prikazan kako se bori da zadrži svoje voljeno blago hrane - žir, što uvijek rezultira katastrofalnim posljedicama. Ipak, Blue Sky Studios odlučio je ispuniti Scratovu želju i razveseliti fanove diljem svijeta. Objavili su video na društvenim mrežama na kojem se vidi kako omiljena vjeverica napokon jede svoj žir i čini to sa zadovoljstvom.

Nakon gledanja videa mnogi korisnici su bili emotivni i oglasili se na Twitteru s oproštajnim porukama.

Zbogom Scrat, hvala na svemu, Nekako želim plakati sada, 20 GODINA. NA OVO SAM ČEKAO 20 GODINA, samo su neki od komentara obožavatelja. 

Objavljivanje videa ostavlja gorko-slatki osjećaj jer iako je Scrat napokon zadovoljan, video je napravljen kao oproštajka Blue Sky Studiju koji prestaje s radom. 

Osnivač Blue Sky Studija  Chris Wedge rekao je da je Scrat njihova službena maskota i da je tijekom godina postao filmska ikona.

– U protekle trideset i četiri godine, mi smo, poput našeg jedinstvenog lika Scrata, posegnuli za nečim što se ponekad čini nedostižnim. Ipak, s vremena na vrijeme uspjeli smo se zagrliti oko vlastite verzije tog neuhvatljivog žira – napisao je Chris.

FOTO: PEXELS