LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Pravila Igre šire apsolutnu pozitivu

VIDEO: Ovako izgleda ljubav uz pomoć drona za vrijeme izolacije

Potaknuti aktualnom situacijom s pandemijom koronavirusa članovi Pravila Igre odlučili su predstaviti rasplesanu, vedru i pozitivnu pjesmu kojom će, prije svega, pobuditi optimizam među slušateljima.

Potaknuti aktualnom situacijom s pandemijom koronavirusa članovi Pravila Igre odlučili su predstaviti rasplesanu, vedru i pozitivnu pjesmu kojom će, prije svega, pobuditi optimizam među slušateljima.

Novo glazbeno iznenađenje i apsolutna pozitiva stižu nam iz redova domaćih glazbenika, optimističnih mladića koje publika naprosto – obožava. Riječ je o Pravilima Igre, grupi koja nam ovog tjedna predstavlja pjesmu Usne od šećera.

Njihov novi singl odiše vedrim i pozitivnim tonom te rasplesanim melodijama koje najavljuju ljeto pred vratima, a dečki su ga predstavili uz važnu poruku slušateljima – da budu strpljivi i ostanu doma još malo, jer ih čekaju nove ljetne uspomene i ljepši, vedri dani.

Glazbeni uradak potpisuju poznati autori Sonja i Miro Buljan, a nastao je pod okriljem GEMA Produkcije. Pjesmi je pridružen i videospot koji prenosimo u nastavku.Spot je snimljen u skladu s propisanim mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite. Poštujući mjeru o okupljanju maksimalno pet osoba u istome prostoru te uz održavanje nužnog razmaka, snimljen je na dva zagrebačka balkona. Dečki su pritom ponovno pokazali svoju kreativnost te tako u posebnim uvjetima osmislili zanimljivu mladenačku priču prikazanu u videu, čiju produkciju potpisuje DARPRO.tv.

Interesantne scene upoznavanja – ni više ni manje – dronom, kao i takvog prenošenja poruka i poljubaca, a zatim i ljubavna pjesma otpjevana djevojkama s balkona velegrada, tek su dio romantične čarolije koju u spotu možete vidjeti, a koji će vas oduševiti na prvu. Upravo spomenuto dočarava simpatije između mladih koji su odgovorno ostali doma, ali smislili način kako to pretvoriti u simpatičan trenutak i uspomenu.

– Aktualna pandemija utjecala je na čitav svijet, pa je tako i nama pomrsila planove u ovoj godini. Ipak, nastojali smo čitavo ovo vrijeme biti podrška našim slušateljima i pratiteljima na društvenim mrežama jer znamo da je mnogima ostanak doma teško pao. Odlučili smo stoga napraviti ono najbolje što možemo i promijeniti svoje planove onako kako najbolje znamo. Upravo zato želimo predstaviti pjesmu s kojom se mi osjećamo optimistično i dobro i prenijeti to veselje i nadu svim slušateljima. Neka vas pjesma podsjeti na najljepše trenutke jer sve će ovo uskoro proći! – izjavili su dečki iz Pravila Igre.

Podsjećamo, u veljači im je dodijeljena nagrada Top.HR Music Awards za grupu godine, priznanje koje dodjeljuju RTL televizija i Hrvatska diskografska udruga. Novi singl Usne od šećera prvo je glazbeno predstavljanje benda nakon dodjele nagrade, a njegovi obožavatelji na društvenim mrežama ne skrivaju uzbuđenje.

Prethodni singl Samo zbog nje nastao u suradnji s EFZG-om nagrađen je glazbenom nagradom Cesarica u studenom prošle godine, vrijednim priznanjem temeljenim na glasovima publike. Dečki iz Pravila Igre i ovom pak prilikom ponovno dokazuju zašto su jedan od najomiljenijih pop bendova u Hrvatskoj, ali i šire.

FOTO: PETRA RIA / PR FOTO