LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Krimi(nalne) scene

VIDEO: „Nemoš se ponašat tako da pipaš moje koke” i 5 drugih scena iz Krim tim 2

Donosimo 6 nezaboravnih scena domaće serije Krim tim 2.

Donosimo 6 nezaboravnih scena domaće serije Krim tim 2.

Koliko god to ne želimo priznati, svi smo se u nekom trenutku (ili više njih) uhvatili kako gledamo domaće serije poput Krim tim 2 ili Krv nije voda, iako glumu u njima, najblaže rečeno, smatramo nezadovoljavajućom. Ipak, ove su serije postale leglo klipova koji su i dan danas hit na društvenim mrežama i na Youtubeu, a mi u nastavku donosimo nekoliko najboljih.

1. Nemoš' se ponašat tako da pipaš moje koke

Ovo je famozna epizoda u kojoj je riječ o nestaloj striptizeti, no ne dajte se zavarati da je riječ o bilo kakvom klubu jer vlasnik ipak drži do kućnog reda i ne da da svi pipaju njegove koke.
 

2. Ajooooooj – tragična priča i tragična reakcija

S tim se nije šaliti, no u epizodi je riječ o djevojci za koju postoji sumnja da je silovana, na što je njezin otac, očekivano, reagirao vrlo dramatično ili je tako barem trebalo biti.
 

3. Znaš šta, majmune ćelavi?

Između Leona i osumnjičenoga Brune izbila je prava tučnjava. Više od toga ne moramo vam ni reći jer sve možete vidjeti u nastavku.
 

4. Ljigo ljigava

Inspektor Leon nije bio nimalo tolerantan prema Timonu Biondiću Belom, pljačkašu koji je bezuspješno pokušao Leona dići u zrak.
 

5. Leon Lučić teško pogođen smrću svojega kolege Primorca

Ivan Primorac, šef Leona Lučića, stradao je kada ga je na terenu ubila bomba koju su im podmetnuli kriminalci, a Leon, čini se, to nikako nije mogao prihvatiti.
 

6. Očajni samac koji š njom želi izać' na večeru

Inspektor Primorac morao je poduzeti sve što je u njegovoj moći kako bi izvukao informacije iz djevojke pa ju je izveo na večeru kako bi ju zaveo i tako došao do istine. Ili je to barem pokušao.
 
FOTO: YOUTUBE/SCREENSHOT