LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ured za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije

VIDEO: Mladi snimili spot posvećen preminulim braniteljima; pogledajte

Kao jedan od ukupno 15 planiranih glazbenih spotova, snimljen je video za pjesmu „Predajem ti dušu”. Svakako pogledajte!

Kao jedan od ukupno 15 planiranih glazbenih spotova, snimljen je video za pjesmu „Predajem ti dušu”. Svakako pogledajte!

Ured za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije objavio je novi glazbeni spot za pjesmu Predajem ti dušu vokalno-instrumentalnog sastava Aurora. Osim zbog činjenice da su za njegov nastanak zaslužni mladi vrijedi ga pogledati jer je ujedno posvećen obljetnici stradavanja Vukovara i Škabrnje te svim poginulim i preminulim braniteljima. 

U videospotu sudjelovali su: Ivan Aračić, Jelena Višević kao vokal, Marin Gabelica, koji je uz to bio zadužen za kameru, režiser i montažer Ivan Trpimir Lozić te Petar Brkljačić, realizator glazbe i aranžmana te kamerman. Tekst pjesme Predajem ti svoju dušu napisala je Josipa Ćurković, a glumac je u spotu Davor Pavić. Producent je cijelog projekta dr. don Mihael Prović, povjerenik Ureda za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije te duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu. Snimalo se u Kninu i okolici, u Meštrovićevu mauzoleju te u Čavoglavama.

VIS Aurora osnovan je u lipnju 2007. godine na inicijativu mladih ljudi koji su, kako kažu, imali volju i želju služiti Gospodinu svojim talentima. Djeluju u Župi Solinskih mučenika iz Ninčevića, gdje animiraju nedjeljne svete mise više od 10 godina. Sastav broji 15-ak članova, a njegovi su voditelji Marijana Baričević i Petar Brkljačić, uz pastoralnu podršku župnika don Ante Matešana.

Povjerenik Ureda za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije dr. don Mihael Prović najavio je kako će u narednim mjesecima Ured na svojim stranicama objavljivati glazbene spotove pjesama koje su se trebale izvesti na Sudamja festu 2018, a koji je odgođen zbog vremenskih neprilika. Planira ih se ukupno 15.

FOTO: URED ZA PASTORAL MLADIH SPLITSKO MAKARSKE NADBISKUPIJE