LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
KLIK ZA JEZIK

VIDEO: Jezični savjeti o sastavljenom i nesastavljenom pisanju priloga

U ovotjednom videu serije Klik za jezik lektori se bave novom jezičnom temom – sastavljenim i nesastavljenim pisanjem priloga.

U ovotjednom videu serije Klik za jezik lektori se bave novom jezičnom temom – sastavljenim i nesastavljenim pisanjem priloga.

Svi već znaju da se lektori udruge Centar za razvoj mladih i portala Studentski.hr ne bave samo lektoriranjem. Serija videa Klik za jezik pokrenuta je u sklopu projekta JOB4ME – volontiranjem do posla, a njima lektori žele popularizirati bavljenje jezikom te vam svaki četvrtak donose kratak video o nekoj jezičnoj temi.

Ako ste u gužvi zbog ispita koje trebate položiti ove jeseni, upravo ste napravili pauzu da biste se malo odmorili i tražite zanimaciju kojom biste kvalitetno ispunili kratko vrijeme odmora, pogledajte naš novi video. U njemu govorimo o sastavljenom i nesastavljenom pisanju priloga, a prošlotjedni, o sastavljenom i nesastavljenom pisanju prijedloga, možete pogledati ovdje.
 

 

Članak je nastao u sklopu projekta JOB4ME – volontiranjem do posla, a za sadržaj je odgovoran isključivo Centar za razvoj mladih. Projekt provodi CERM u partnerstvu s Općinom Dubrava te uz financijsku potporu Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike. 
FOTO: STUDENTSKI.HR / IVANA MAJKSNER