LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
KLIK ZA JEZIK

VIDEO: Jezični savjeti o sastavljenom i nesastavljenom pisanju prijedloga

U ovotjednom videu serije Klik za jezik lektori daju jezične savjete o sastavljenom i nesastavljenom pisanju prijedloga.

U ovotjednom videu serije Klik za jezik lektori daju jezične savjete o sastavljenom i nesastavljenom pisanju prijedloga.

Svi već znaju da se lektori udruge Centar za razvoj mladih i portala Studentski.hr ne bave samo lektoriranjem. Serija videa Klik za jezik pokrenuta je u sklopu projekta JOB4ME – volontiranjem do posla, a njima lektori žele popularizirati bavljenje jezikom te vam svaki četvrtak donose kratak video o nekoj jezičnoj temi.

Ako ste propustili naš prošlotjedni video u kojemu smo objasnili razliku između kratica i pokrata, možete ga pogledati ovdje. Ovoga tjedna govorimo o sastavljenom i nesastavljenom pisanju prijedloga. Stoga, ako niste sigurni kad trebate napisati na vrh, a kad navrh – ovo je video za vas. Pogledajte ga u nastavku.
 


Članak je nastao u sklopu projekta JOB4ME – volontiranjem do posla, a za sadržaj je odgovoran isključivo Centar za razvoj mladih. Projekt provodi CERM u partnerstvu s Općinom Dubrava te uz financijsku potporu Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike. 
FOTO: STUDENTSKI.HR / IVANA MAJKSNER