LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Društvene igre

Par trikova za pobjedu u sljedećoj rundi Monopolyja

Pa tko ne voli Monopoly?! Ako ste ljubitelj ove društvene igre, ali i još veći ljubitelj pobjede, obratite pažnju na nekoliko trikova kojima ćete umanjiti šansu za poraz.

Pa tko ne voli Monopoly?! Ako ste ljubitelj ove društvene igre, ali i još veći ljubitelj pobjede, obratite pažnju na nekoliko trikova kojima ćete umanjiti šansu za poraz.

Gotovo je nemoguće da niste čuli za Monopoly, no ako je to slučaj, riječ o je o društvenoj igri za dva do šest igrača. Cilj je igre kupnjom posjeda steći što više novca i do kraja igre postati jedinim igračem na ploči. Biste li ga voljeli još više kada bismo vam otkrili par trikova pomoću kojih biste si povećali šanse za pobjedu? Evo kako to možete i ostvariti!

Kupujte što više posjeda možete

Jedno od najvažnijih pravila kojega se trebate sjetiti igrajući Monopoly je da kupujete što više posjeda. Nemojte štedjeti novac za svoje najdraže posjede, već na što stanete – to kupite. Također, ako stanete i na neki relativno jeftin posjed, svejedno ga uzmite jer će vam biti potencijalan izvor zarade dalje u igri.

Narančasti posjedi posebno su vrijedni

Jedni su od najpametnijih posjeda za kupiti oni narančasti jer, iako nisu najskuplji pa vam neće donijeti najviše novca, na jako su dobrom mjestu – između zatvora i elektronike. To ujedno znači da će više ljudi tamo stati i ostaviti vam dobru svotu novca kroz cijelu igru.

Držite se kuća što duže možete bez prijevremene kupnje hotela

Kasnije je u igri, naravno, vrijeme za kupnju kućica i hotela. Sada se radi o čistoj matematičkoj strategiji. Naime, bolje je držati se kućica što duže možete bez kupnje hotela. U svakoj igri samo su 32 kućice i ako vi budete ti koji ih kupujete što više, neće ih biti za ostale igrače. To znači i da ostali neće moći skupiti minimalan broj kuća za izgradnju hotela koje onda također neće imati. Prljav potez ili pametna igra?

Izazovite prijatelje na Monopoly i isprobajte ove trikove!

FOTO: PINTEREST