LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Najdugovječniji projekt Fakulteta

Uskoro se održava promocija 17. broja The Split Mind – časopisa za književnost i kulturu studenata Filozofskog fakulteta u Splitu

Ako ste ljubitelji književnosti i umjetnosti, pridružite se promociji najdugovječnijega projekta Filozofskog fakulteta u Splitu!

Ako ste ljubitelji književnosti i umjetnosti, pridružite se promociji najdugovječnijega projekta Filozofskog fakulteta u Splitu!

The Split Mind časopis je za književnost i kulturu studenata Filozofskog fakulteta u Splitu koji kao studentski projekt postoji od 2005. godine te je najdugovječniji takav projekt na Fakultetu. Časopis je namijenjen studentskim radovima, kako književnim tako i esejističkim te likovnim. Osim studenata, časopisu su doprinijeli i radovi brojnih poznatih pisaca, ali i radovi talentiranih neafirmiranih autora, a sada je došlo vrijeme za novi broj!

Promocije časopisa održavane su u splitskim klubovima Ghetto, Quasimodo i Kocka, u knjižari Profil, Gradskoj knjižnici Marka Marulića, prostorijama Filozofskog fakulteta u Splitu, ali i izvan Splita: u Sinju, Omišu, Zagrebu i drugim gradovima.

Između ostalog, The Split Mind ostvaruje suradnju s Gradskom knjižnicom Solin pa tako svake godine objavljuje radove iz njihova natječaja za najbolju neobjavljenu pjesmu. Natječaj se održava jednom godišnje, a namijenjen je svima koji pišu poeziju, kratke priče, prijevode i eseje na hrvatskom, engleskom i talijanskom jeziku.

Iduća promocija 17. broja održat će se u petak, 15. studenog 2019, na Filozofskom fakultetu u Splitu na adresi Poljička cesta 35 (bivši Brodomerkur), u dvorani P7. Na promociji ćete moći čuti nešto više o časopisu i o planovima Udruge The Split Mind. Osim toga, autori će čitati svoje radove koji su pronašli mjesto u novom broju.

FOTO: FACEBOOK