LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
POP KULTURNI KLASIK

Uskoro premijera sedme epizode nove „Tračerice”

Sedma epizoda „Tračerice” dio je drugog dijela prve sezone nove adaptacije ove serije.

Sedma epizoda „Tračerice” dio je drugog dijela prve sezone nove adaptacije ove serije.

Drugi dio prve sezone nove Max Original serije Tračerica, odnosno Gossip Girl, imat će premijeru 26. studenog na HBO GO-u, kada u ponudu stiže sedma epizoda.

Novu je adaptaciju razvio Joshua Safran, pisac i izvršni producent originalne serije. Ova ekstenzija pop kulturnog klasika vraća nas na Upper East Side Gotovo, devet godina nakon što se izvorna blog stranica Tračerice ugasila gdje je nova generacija tinejdžera privatne škole upoznata s nemilosrdnom i transformativnom stvarnošću neprestanog društvenog nadzora. Serija se temelji na bestselleru Cecily von Ziegesar i originalnoj seriji koju su razvili Josh Schwartz i Stephanie Savage.

BABY REINDEER: Možeš imat' moje tijelo, ali dušu ne...Drugi dio Tračerice nastavlja istraživati koliko su se društvene mreže – i krajolik samog New Yorka – promijenili tijekom godina. U seriji glume Jordan Alexander, Eli Brown, Thomas Doherty, Tavi Gevinson, Emily Alyn Lind, Evan Mock, Zion Moreno, Whitney Peak i Savannah Lee Smith. Joshua Safran je autor i scenarist serije, kao i jedan od izvršnih producenata uz Josha Schwartza, Stephanie Savage, Leslie Morgenstein i Ginu Girolamo, a koproducentica je Lis Rowinski.

Pronađen bačeni originalni scenarij iz poznate serije „Prijatelji”


Na HBO GO-u je dostupan i prvi dio sezone nove serije, kao i svih šest sezona originalne Tračerice iz 2007. godine.

Na YouTubeu je dostupan i novi trailer za seriju.

DECA ZLA: A što ćemo zločin kriti?


 
FOTO: PRESS