LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PR(A)VE RIJEČI

Uskoro kreće ciklus besplatnih radionica na temu kako komunicirati srcem

U tijeku su prijave za sudjelovanje u besplatnom ciklusu online radionica kojima Pragma pomaže u savladavanju izazova modernog roditeljstva.

U tijeku su prijave za sudjelovanje u besplatnom ciklusu online radionica kojima Pragma pomaže u savladavanju izazova modernog roditeljstva.

Udruga Pragma u okviru programa Podrška obitelji u zajednici organizira ciklus online radionica za roditelje pod nazivom PR(A)VE RIJEČI, kroz koje će pojasniti kako komunicirati srcem. Održavat će se na platformi Zoom četvrtkom – 19. studenog, 26. studenog, 3. prosinca i 10. prosinca – od 18:00 do 19:30.

Teme po datumima vidljive su u nastavku:

– Znate li koliko je komunikacija važna tijekom djetetovog razvoja, koliko utječe na privrženost i suradnju roditelja s djetetom te koliko može poboljšati mentalno zdravlje obitelji? Suočavate li se s izazovima modernog roditeljstva i osjećate da negdje griješite? Voljeli biste razvijati optimizam i psihološku otpornost kod djeteta, ali sve više ste i sami psihički iscrpljeni od pokušaja pozitivnog odgoja koji ne uspijevaju? Prijavite se na ciklus besplatnih online radionica PR(A)VE RIJEČI. – poručuju iz Pragme.
Ističu i da je svaka radionica zasebna cjelina, što znači da sudjelovanje na samo nekoj od njih neće utjecati na jednostavnost praćenja. Sudjelovanje je besplatno, a prijave se vrše ispunjavanjem obrasca na poveznici, a dodatne informacije dostupne su na službenom Facebook događaju.

Aktivnosti programa Podrška obitelji u zajednici provode se uz potporu Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike i Ministarstva zdravstva. Sadržaj radionica u isključivoj je odgovornosti Udruge i ni pod kojim uvjetima ne može se smatrati kao odraz Ministarstava.
FOTO: PIXABAY