LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Poboljšanja

Update Netflixa: ovo će ti se sigurno svidjeti!

Najpoznatija filmska platforma na svijetu donosi novine i poboljšanja, a o čemu se radi donosim ti u nastavku!

Najpoznatija filmska platforma na svijetu donosi novine i poboljšanja, a o čemu se radi donosim ti u nastavku!

Najpoznatija filmska platforma zadnjih godina donosi novine i poboljšanja, a što je novo, pročitaj u nastavku! 

 
Platforma Netflix, koji korisnicima nudi prvenstveno filmove i serije zajedno s drugim sadržajima, donosi dva noviteta koji bi se itekako trebale svidjeti njezinim korisnicima.
 
Riječ je o tome da Netflix poboljšava značajku Moj popis, čime želi omogućiti lakše sortiranje emisija i filmova koje su gledatelji ranije označili.
 
Počevši prvo na Androidu, biti će omogućeno filtriranje popisa prema filmovima, TV-emisijama, statusu Nisam počeo/la i Počeo/la sam gledati te sortiranje prema tome kada su dodali nešto na svoj popis, datumu izdanja i abecednom redu, izjavio je glasnogovornik Netflixa Layal Brown za The Verge.
 
Novi alati trebali bi itekako biti praktični. Ovisno o tome koliko ste ljubitelj označavanja sadržaja na servisu, opcije razvrstavanja mogle bi biti jednostavan način za probiranje mnogih naslova koje ste dodali na popis. Brown navodi da će se ovo prvo pojaviti na Androidu, a da će na iOS doći uskoro. 
 
Iz Netflixa su pokazali kako će izgledati ažurirani zaslon Moj popis. Također se dodaje i redak Uskoro na početni zaslon na TV-verziji aplikacije, što bi mogao biti koristan alat onima koji žele saznati kada stižu nove serije i filmovi koji bi im mogli zapeti za oko. Nadalje, moći će se postaviti podsjetnik kada određena serija ili film budu dostupni.
 
Ne preostaje ništa nego uživati u novom Netflixovom ruhu!
 
Do idućeg puta, 
Ivana. #čitamose