LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ušteda novca

U slučaju neaktivnosti na Netflixu stiže e-mail o deaktivaciji!

Američka streaming usluga podsjeća korisnike na neaktivnost računa te im daje mogućnost deaktivacije i uštede novca!

Američka streaming usluga podsjeća korisnike na neaktivnost računa te im daje mogućnost deaktivacije i uštede novca!

Kako bi prestali naplaćivati uslugu korisnicima s korisničkim računom na Netflixu koji nisu koristili godinu dana ili duže otkako su se registrirali, iz Netflixa obavještavaju da će takvim korisnicima slati e-poruke o deaktivaciji kako ne bi došlo do daljnje naplate usluge koja se ne koristi, piše CNN.

Naime, svima koji nisu koristili Netflix u navedenom razdoblju stići će obavijest, odnosno e-poruka na koju možete odgovoriti da ne želite više koristiti uslugu koju nude te će vam u tom slučaju, kao i u slučaju da ignorirate obavijest, račun biti deaktiviran.

– Znate onaj loš osjećaj kad shvatite da ste se prijavili na nešto, ali to niste koristili vjekovima? Na Netflixu su ljudi koji plaćaju za nešto što ne koriste zadnje što želimo. – rekao je Eddy Wu, Netflixov direktor inovacije proizvoda. 

Nadodaju još da su uvijek težili tome da proces registracije i deaktivacije bude jednostavan te da svi oni koji deaktiviraju račun i zatim se ponovno pridruže u sljedećih deset mjeseci i dalje imaju dostupno sve što su sačuvali za vrijeme dok je račun bio aktivan. Na potez koji podrazumijeva deaktivaciju neaktivnih računa odlučili su se kako bi ljudima uštedjeli teško zarađeni novac.
FOTO: UNSPLASH