LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Filmska večer u Močvari

U ponedjeljak besplatna projekcija „Zagrebačkog ekvinocija” na otvorenom

U Močvari se u ponedjeljak prikazuje niskobudžetni nezavisni film „Zagrebački ekvinocij”.

U Močvari se u ponedjeljak prikazuje niskobudžetni nezavisni film „Zagrebački ekvinocij”.

U ponedjeljak, 13. srpnja, s početkom u 20 sati održat će se nova filmska večer na terasi kluba Močvara. Pozornost ovog izdanja usmjerena je na domaći filmski fenomen – niskobudžetni nezavisni film Zagrebački ekvinocij koji je nastao u produkciji kolektiva CEFGI.

Program će započeti razgovorom s redateljem Sveborom Mihaelom Jelićem te producenticom Enom Bašić. Oni će s gostima podijeliti iskustva stvaranja ovog nezavisnog filmskog postignuća uz pomoć tima mladih filmaša i glumaca.

– Riječ je o plodu ljubavi, entuzijazma i umijeća grupe jako mladih ljudi koji su nadahnuto prikazali stvarnost svoje generacije kroz priču o šest prijatelja koji organiziraju party uoči proljetne ravnodnevice – ne znajući da ih putem čekaju svakojaka iznenađenja. Njihov vijugav put do savršenog partyja postaje svojevrsna odiseja noćnim Zagrebom i njegovim ključnim elementima poput kupovanja pića u kasne sate na Glavnome kolodvoru, trčanje na noćne tramvaje, koncerti u Močvari i okupljanja kod Džamije. –  navode iz Močvare.


Vezano: „Zagrebački ekvinocij" stigao u kina: „Želimo razbiti stereotipe, a to je da Hrvati ne idu u kina i da Hrvati ne gledaju hrvatske filmove”


Ulaz je besplatan, a rezervacije sjedećih mjesta vrše se na poveznici. Program sufinanciraju Grad Zagreb i Hrvatski audiovizualni centar.

FOTO: PIXABAY