LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Vrijeme je za bingewatchanje

U pauzi između mora i izlaska: Ovo su serije koje morate pogledati na Netflixu!

Ljeto je vrijeme kada nadoknađujete sve ono što niste stigli napraviti tijekom godine - tada spavate, družite se s ljudima, ali i gledate sve one serije i filmove koje ste morali ignorirati mjesecima.

Ljeto je vrijeme kada nadoknađujete sve ono što niste stigli napraviti tijekom godine - tada spavate, družite se s ljudima, ali i gledate sve one serije i filmove koje ste morali ignorirati mjesecima.

Kada je u pitanju ljeto, uvijek postoji mali milijun raznih aktivnosti koje možete raditi. Doduše, one sve većinom zahtijevaju određenu dozu energije i volje. S vremena na vrijeme, dobro je u potpunosti se opustiti i jednostavno upaliti neku seriju. Srećom, današnje serije su više-manje napravljene tako da ih zaista i možete pogledati u samo dan-dva. 

Postoji nekoliko streaming-servisa, a tu su, naravno, i one ilegalne opcije, ali na kraju dana najjednostavnije je nekako upaliti Netflix i samo uživati u tome što nema nikakvog kašnjenja, titlovi su uvijek točni i epizode se redaju same od sebe. Netflix je između ostalog i poznat upravo po svom širokom izboru serija, a mi danas izdvajamo pet najboljih!

Tračerica

Okej, ova serija definitivno nije napravljena da ju možete pogledati u dan ili dva, ali se svakako isplati 'potrošiti' vrijeme na gledanje iste. Tračerica već sada drži status kultne serije iz kasnih 2000-ih, a nakon što je neko vrijeme nije bilo na Netflixu, ponovno je dostupna već nekoliko tjedana.

Serija prati život bogatih srednjoškolaca na Manhattanu i njihove svakodnevne drame. Koliko god bilo teško povezati se s njima, jer žive na način koji si rijetko tko može dopustiti, njihove su osobne drame i zapetljani odnosi itekako relatable. Nedavno je napravljen i Gossip Girl Reboot, koji je vrlo neslavno završio nakon samo dvije sezone.

You

You je serija koja je apsolutno oduševila cijeli svijet, a iako ima podosta epizoda, definitivno se može izbingewatchati u nekoliko dana. Serija je postala fenomen jer je ispričana iz perspektive Joea, koji definitivno nije dobar lik, ali iz nekog razloga... Na trenutke i dalje suosjećate s njim. Trenutno se radi i na posljednjoj sezoni ove serije, tako da još uvijek stignete biti dio 'hypea'.

Peaky Blinders

Trenutno cijeli svijet govori samo o dva filma - Barbie i Oppenheimer. Cillian Murphy, zvijezda Oppenheimera, koji mnogi smatraju jednim od najboljih filmova ovog stoljeća, zvijezda je i u seriji Peaky Blinders. Ovo je nešto 'teža' serija koju ipak nećete moći pogledati u jednom danu, ali je svakako odličan odabir za kraj dana kad se samo želite malo odmoriti i, realno, uspavati.

Black Mirror

Black Mirror je serija koja je potpuno drugačija od svih s ovog popisa - svaka epizoda priča zasebnu priču, tako da gotovo na svaku možete gledati kao na nešto kraći film. Radnja svake je smještena u neku tešku distopiju i nećemo lagati, ovo zapravo uopće nije serija koju ćete ići gledati kako biste se opustili. Ali definitivno je morate nekad pogledati, pa zašto ne sada?

Seinfeld

Da završimo na nešto optimističnoj noti, posljednja serija s našeg popisa je sitcom koji možete upaliti kad god poželite. Postoji mali milijun sitcoma, ali rijetko koji je dobar kao što je to slučaj sa Seinfeldom. Ova serija prati živote četiriju likova u New Yorku i, kako se i oni sami znaju narugati, serija je zapravo - ni o čemu. Savršeno za ljeto!
FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA