LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Za malim ekranima

U novu godinu s hitovima: ovih pet popularnih serija vraća se već u siječnju

Pripremili smo popis pet iščekivanih serija među kojima će svatko pronaći nešto po svom ukusu. 

Pripremili smo popis pet iščekivanih serija među kojima će svatko pronaći nešto po svom ukusu. 

I u 2022. godini očekuju nas premijere dugoočekivanih serija ili pak povratak voljenih već poznatih serija. Pripremili smo popis pet iščekivanih serija među kojima će svatko pronaći nešto po svom ukusu. 
  • Euforija
Druga sezona Euforije, popularne serije za mlade koja prikazuje sve probleme s kojima se nosi Gen Z, izlazi 10. siječnja na HBO GO-u. Usred isprepletenih života u gradu East Highlandu 17-godišnja Rue (Zendaya) morat će pronaći nadu dok uravnotežuje pritiske ljubavi, gubitka i ovisnosti.
  • Pozlaćeno doba (The Gilded Age)
Svi koji vole povijesne serije uživat će u ovoj koja prikazuje realnost američkog pozlaćenog doba. Američko pozlaćeno doba bilo je razdoblje golemih ekonomskih promjena, golemih stečenih i izgubljenih bogatstava te porasta nejednakosti između starih i novih bogataša. U tom kontekstu, priča počinje 1882. predstavljajući mladu Marian Brook, siroče generala Unije, koja se useljava u njujorški dom svojih potpuno staromodnih, bogatih teta Agnes van Rhijn i Ade Brook.

U pratnji Peggy Scott, uspješne Afroamerikanke, Marian se nehotice upleće u društveni rat između jedne od svojih teta, izdanaka garniture starih bogataša te njezinih nevjerojatno bogatih susjeda, nemilosrdnog željezničkog tajkuna i njegove ambiciozne supruge Georgea i Berthe Russell. Hoće li Marian u ovom uzbudljivom svijetu na rubu modernog doba slijediti ustaljena pravila društva ili će utabati vlastiti put? Premijera je 25. siječnja, a bit će dostupna na HBO GO-u.
  • Krajobrazni arhitekti (Landscapers)
Serija, koja izlazi 4. siječnja, priča jedinstvenu ljubavnu priču naizgled običnog para koji postaje žarište izvanredne istrage kada se u stražnjem vrtu kuće u Nottinghamu otkrije nekoliko mrtvih tijela. Ljubazni muž i žena Susan (Olivia Colman) i Christopher Edwards (David Thewlis) bježe od stvarnosti više od 15 godina. Kad Christopher uputi zapanjujući telefonski poziv svojoj maćehi, njihova uloga u strašnom zločinu koji je ostao neotkriven više od desetljeća počinje izlaziti na vidjelo. Kako istraga napreduje, inspirirani Susaninom opsesijom starim vesternima i klasičnim filmom, fantasti se predstavljaju kao holivudski heroji u narativima koje su sami izmislili.
  • Milijarde (Billions)
Dobitnici Emmyja i Zlatnog globusa Paul Giamatti i Damian Lewis glume u složenoj drami o politici moći u svijetu visokih financija New Yorka. U petoj sezoni Bobby Axelrod i Chuck Rhoades ponovno raspiruju svoje žestoko rivalstvo, dok se novi neprijatelji uzdižu i nišane. Pionir društvenog utjecaja Mike Prince predstavlja istinsku prijetnju Axeovoj prevlasti, a Chuck je u zavadi sa zastrašujućim okružnim tužiteljem. Taylor Mason su vraćeni u Ax Capital, gdje se moraju boriti da zaštite svoje zaposlenike i njihovu imovinu. Wendy Rhoades ponovno procjenjuje svoje odanosti i sklapa iznenađujuće nove saveze koji će je suprotstaviti i s Chuckom i s Axeom.

Premijera šeste sezone je 24. siječnja na HBO GO-u, a nova epizoda izlazit će svakog ponedjeljka
  • Angela Black
Život Angele Black čini se idiličnim: krasna kuća u predgrađu Londona, volontiranje u utočištu za pse, dva divna sina i karizmatičan marljiv muž Olivier (Michiel Huisman). Međutim, ispod te fasade savršenog doma Angela (Joanne Froggatt) žrtva je obiteljskog nasilja. Zarobljenoj u vezi iz koje ne može pobjeći, Angeli iznenada pristupa Ed (Samuel Adewunmi), privatni istražitelj koji otkriva Olivierove najmračnije tajne. Neke strašne istine o njezinu mužu šokiraju Angelu. Može li zaista vjerovati Edu? Može li zaista ostaviti život kakav poznaje i napokon se osloboditi Oliviera. Serija dolazi na HBO GO 6. siječnja.
FOTO: PIXABAY