LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Projekt udruge Impress

U Kući Mogućosti heroji iz mašte prenose se na papir

Moj heroj iz mašte kreativna je aktivnost kroz koju svog heroja iz mašte korisnici mogu prenijeti na papir i tako ga oživiti.

Moj heroj iz mašte kreativna je aktivnost kroz koju svog heroja iz mašte korisnici mogu prenijeti na papir i tako ga oživiti.

Volonter Stefan iz Bosne i Hercegovine odlučio je s korisnicima Kuće Mogućnosti u Daruvaru tijekom travnja izraditi strip u kojem će svatko od njih uz njegovu pomoć izraditi svog heroja iz mašte. Moj heroj iz mašte, naime, kreativna je aktivnost kroz koju svog heroja iz mašte korisnici mogu prenijeti na papir i tako ga oživiti.

– Iako su epidemiološke mjere stroge u Kući Mogućnosti se sve aktivnosti provode uz njihovo pridržavanje, ali s osmjehom ispod maske. Pridružite im se i vi i neka i vaš heroj postane stvarnost. – poručuju predstavnici.

Kuća Mogućnosti projekt je koji provodi udruga Impress s partnerima – Centrom za razvoj osobnih kompetencija i zaštitu ljudskih prava i Gradom Daruvarom. 
Ukupan je vrijednost projekta 1.986.166,00kn. Europska unija je u okviru operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali iz Europskog socijalnog fonda sufinancirala iznos od 1.688.241,10 kn.

FOTO: UNSPLASH