LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
JOŠ JEDAN U NIZU ILI?

U Hrvatsku stiže novi streaming servis koji će ti omogućiti uživanje u filmovima i serijama

Usluga će 14. prosinca 2022. biti pokrenuta u Hrvatskoj te u Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Kosovu, Crnoj Gori, Srbiji i Sloveniji.

Usluga će 14. prosinca 2022. biti pokrenuta u Hrvatskoj te u Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Kosovu, Crnoj Gori, Srbiji i Sloveniji.

Netflix, HBO, Disney+, Amazon Prime, Picbox i sada - SkyShowtime. Dobro ste pročitali, u Hrvatsku stiže SkyShowtime, još jedna u nizu streaming servisa. Usluga će 14. prosinca 2022. biti pokrenuta u Hrvatskoj te u Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Kosovu, Crnoj Gori, Srbiji i Sloveniji.

Iako se mnogi vjerojatno pitaju otkuda potreba za još jednom inačicom streaming servisa, ova će ponuditi opet nešto drugačije, a hoće li to biti dovoljno da je Hrvati prigrle, ostaje vidjeti. Oni će imati filmove i serije od raznih produkcijskih kuća, poput Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Sky, NBC Universal, Paramount +, Showtime i Peacock.

Šuška se da će po dolasku u Hrvatsku odmah biti dostupno preko 10.000 sati materijala, a protezat će se od nostalgičnih naslova do originalne produkcije novijeg datuma. 

Ponudit će poslastice poput trilogije Kum, filmski serijal o Indiani Jonesu, Jurassic Parku i kultne filmove kao što su Ralje. Također, na repertoaru će se naći i serije Homeland, Shameless, Masters of Sex, Dexter, prošlogodišnji hit Yellowjackets. U ponudi će biti i najveći ovogodišnji blockbuster Top Gun: Maverick, kao i svima poznati Dr. House.

Možemo reći da je riječ o ponudi koja miksa klasike i stvari novijeg izdanja, no je li to dovoljno da zakotrljaju priču u moru ostalih, vrijeme će pokazati.
FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA