LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Kao u filmu

U autobusu rođen dječak: "Sad će vozači morati ići na dodatni tečaj za primalje"

S obzirom na dinamičnost situacije, vozač i putnici brzo su reagirali i pružili majci svu potrebnu pomoć do dolaska vozila hitne pomoći.

S obzirom na dinamičnost situacije, vozač i putnici brzo su reagirali i pružili majci svu potrebnu pomoć do dolaska vozila hitne pomoći.

FlixBus, autobusna linija poznata studentima po mreži povoljnih vožnji diljem svijeta, objavio je na svojoj Facebook stranici nesvakidašnji događaj iz jednog od njihovih autobusa. Naime, u kolovozu se jedna trudnica vozila iz Pariza prema Varšavi, no dok se autobus približavao kolodvoru u Poznanu, započeo je i njezin porod!

S obzirom na dinamičnost situacije, vozač i putnici brzo su reagirali i pružili majci svu potrebnu pomoć do dolaska vozila hitne pomoći. Tako je, bez ikakvih komplikacija, na svijet - točnije, u bus - stigao dječačić koji je potom zajedno s majkom sigurno prevezen u bolnicu.

Komentari njihovih pratitelja pljušte sa svih strana, a osim podrške, mnogi su ovu situaciju opisali izuzetno smiješnom i neobičnom. "Sad će vozači morati ići na dodatni tečaj za primalje", našalila se jedna od pratiteljica, a FlixBus, kojemu je ovo već treća beba rođena u jednome od autobusa, duhovito poručuje: "Ovo nije natjecanje!".

FOTO: FACEBOOK, FLIXBUS