LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Jeste li ih isprobali?

TOP 5 TikTokova koji su obilježili ovaj tjedan

Veze, pjesme, kuhanje i učenje - sve su to ovotjedni TikTok trendovi!

Veze, pjesme, kuhanje i učenje - sve su to ovotjedni TikTok trendovi!

TikTok je društvena mreža koja stvara brojne trendove. Zbog kratkih video uradaka koji se tamo objavljuju, u mogućnosti smo ih pogledati na stotine u danu. Najzanimljivije je to što ćemo svaki dan vidjeti nešto novo i što se novi trendovi jako brzo mijenjaju. Izdvajamo neke TikTok trendove koji su obilježili ovaj tjedan:

1. Beige flag
Svi mi imamo popis crvenih zastavica koje su zabranjene u bilo kojoj vezi - npr. i dalje biti blizak s bivšim ili ne brinuti o higijeni. Ljudi također mogu razgovarati o partnerovim zelenim zastavicama, to jest  kvalitetama za koje misle da  partner čine pravim za njih. Bež zastavica predstavlja nešto što nije ni dobro ni loše, ali vas natjera da zastanete na minutu kad to primijetite i onda jednostavno nastavite dalje.

@rhyleeelynnn You dont know how many times ive been sassed by sleepy Clay #beigeflag #boyfriend #sleep #sleeptalk ♬ Summer Background Jazz - Jazz Background Vibes

2. Margarita
Ovaj trend je započeo kada je poznata propovjednica s TikToka sestra Cindy došla ispred jedne od američkih škola i održala govor o tome što će se dogoditi ukoliko se djevojci kupi piće, odnosno koktel margarita. Korisnici TikToka uvijek reagiraju na njezine izjave, pa tako i na ovu. Iz njezinog govora nastao je, kako na TikToku kažu, novi ljetni hit!
3. Strawberry bites
Ovaj tjedan nije mogao proći ni bez nekog recepta. Hrana na TikToku najčešće se brzo i lako sprema - baš poput ovih zalogajčića od jagode. Za recept su vam potrebna samo tri sastojka, a najduži dio procesa je čekanje da se hrana zamrzne.

4. Nemoguća veza
A osim bež zastavica, ovaj su tjedan uz Rastinu pjesmu Dan i noć korisnici opisivali kako izgleda njihova nemoguća veza - po čemu se razlikuju od partnera.
5. Matura i ispitni rokovi
Maturantima je u petak počela državna matura, a svima je problem stvarao jedan slušni zadatak. Ali nisu maturanti jedini koji muku muče s učenjem. Studentima se bliži kraj semestra i početak ispitnih rokova, a u učenju im pomaže Devitova pjesma Mazna.
FOTO: UNSPLASH.COM