LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Za ljepše društvene mreže

Top 5 besplatnih aplikacija za uređivanje fotografija

Zanima li vas koje su najbolje aplikacije za obradu fotki? Donosimo njih 5 koje ne samo da su izvrsne i jednostavne za korištenje nego su uz to i besplatne.

Zanima li vas koje su najbolje aplikacije za obradu fotki? Donosimo njih 5 koje ne samo da su izvrsne i jednostavne za korištenje nego su uz to i besplatne.

Znate onaj osjećaj kada želite staviti slatku fotografiju na Instagram i onda vam treba 100 godina da nađete najbolju aplikaciju za njezinu obradu? A tek efekti... Koji izabrati? Nastavite čitati članak i pronađite svoju idealnu aplikaciju – za vas smo izdvojili top 5 besplatnih.


1. Photo Editor by Aviary

Ova aplikacija stvarno je korisna. Osim što možete vrlo jednostavno poboljšati svoje fotografije, imate mogućnost dodati različite naljepnice i natpise. Regulirati se može i svjetlost, oštrina i sl., a sadrži i kozmetičke alate koji uklanjanju crvene oči i izbjeljuju zube. To nam treba!


2. VSCO Cam

Jako popularna aplikacija je i VSCO Cam. Riječ je zapravo o alternativnoj kameri s kojom je moguće snimati, ali i obrađivati fotografije. Uz nju lako možete sinkronizirati fotografije s raznim drugim aparatima te ih dalje obrađivati. Zvuči zanimljivo…


3. Snapseed

Snapseed je aplikacija koja po kvaliteti definitivno prednjači nad drugima. Nakon što je otvorite, pojavi se veliki plus koji od vas traži da dodate fotografiju koju želite uređivati. Nakon toga u izbornoj traci možete birati filtere, TOOLS (alate za uređivanje) i na kraju EXPORT (opcija kojom ćete odabrati format datoteke i sačuvati izmjene na mobitelu). 
 

4. YouCam Makeup

Volite izgledati sređeno i našminkano, ali nemate vremena ili jednostavno nije vaš dan? Onda je ovo aplikacija za vas. YouCam Makeup nudi opcije poput pudranja lica, konturiranja, rumenila, umjetnih trepavica, ruža, ma što god vam srce poželi. Unutar nje postoji i alat pomoću kojeg pojačavate ili smanjujete jačinu šminke po želji, pa nemojte pretjerati s efektom. Obrve su definirane i gotove za čas posla!


5. Pic Collage

Volite raditi kolaže od slika? Onda odmah instalirajte ovu aplikaciju i radite kolaža koliko god vas je volja. Možete ih i ukrasiti brojnim naljepnicama, slovima, fontovima, pozadinama i efektima. Jedna posebnost koja aplikaciju Pic Collage izdvaja od ostalih mogućnost je uređivanja fotografija pomoću Aviarya, popularnog uređivača fotografija, i to samo dvostrukim dodirom na njih. Druga sjajna značajka mogućnost je pretraživanja kolaža koje su stvorili drugi korisnici aplikacije. Drugi korisnici čak mogu glasati koji kolaž izgleda najbolje, a najpopularniji mogu osvojiti i odlične nagrade sponzora Pic Collagea. Kolažom do vrijednih nagrada. Ne zvuči nam to loše, nimalo…

FOTO: PINTEREST