LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Svijet društvenih mreža

Top 10 TikTok profila prema izboru portala Studentski.hr

Bilo da ste novi u svijetu TikToka ili već uhodani korisnik, Studentski.hr izdvojio je za vas top 10 profila koje svakako vrijedi pratiti.

Bilo da ste novi u svijetu TikToka ili već uhodani korisnik, Studentski.hr izdvojio je za vas top 10 profila koje svakako vrijedi pratiti.

Profili na društvenim mrežama danas su sasvim uobičajena stvar, a njihovo svakodnevno korištenje već je godinama konstanta. Međutim, paralelno s porastom korisnika među starijom populacijom neke prethodno najpoznatije, poput primjerice Facebooka, a zatim Instagrama, kod mladih ih zamjenjuje platforma TikTok

Riječ je o besplatnoj aplikaciji na kojoj je moguće snimati i gledati videe, a uglavnom su sinkronizirani s popularnim glazbenim hitovima. Teme su, kao i na svim društvenim mrežama vrlo raznolike, pa se tako ondje može pronaći ozbiljan sadržaj i urnebesno zabavan. Bilo da ste novi u svijetu ove društvene mreže ili već uhodani korisnik, za vas smo izdvojili top 10 profila iz Hrvatske i svijeta koje vrijedi pratiti.

Samo vam je pokoji klik potreban da se prebacite u sasvim novi svijet. Da, na ovoj platformi sve možete! Skoknite na profile u nastavku ako vas zanimaju online trendovi, kvizovi, svijet glume, sporta, putovanja, plesa, onda se prebacite malo na religiju, a u idućem trenutku doznajte kako TikTokeri čine vaš život, a i društvo u cjelini, boljima.

1. Flighthouse

Svi u svijetu TikToka znaju za profil ove tvrtke čiji je rad usmjeren na medije i na zabavu. Ako k tome uzmemo u obzir da ju je osnovao 20-godišnjak, ne čudi da je toliko senzacionalna na društvenim mrežama. Upravo na ovom profilu moguće je vidjeti kratke emisije u kojima zvijezde raspravljaju o raznim online trendovima. 

2. Dean Kotiga

Prvo se proslavio kao kvizaš – posebice je zapažen zbog uloge lovca u Potjeri – ali je u međuvremenu postao kralj društvenih mreža. Dean Kotiga krenuo je s Instagramom, a danas zabavlja tisuće mladih svojim TikTok videima. 

3. Posebni svećenik – fra Ivan Lotar

Koliko je poznato, fra Ivan Lotar jedini je svećenik u Hrvatskoj sa svojim TikTok profilom. Nije li to već dovoljno da bi ga se škicnulo?

4. Will Smith

Zavoljeli smo ga kao glumca u mnogobrojnim filmovima, a diljem svijeta zapažen je ulogom u seriji Princ iz Bel-Aira. TikTok uloga jednako mu je dobro sjela – uvjerite se sami.

5. Amber

16-godišnja Amber pravi je dokaz da ova društvena mreža pruža mnogo više od zabave. Naime, ona je na svojem profilu pokušala skrenuti pažnju na problematiku obiteljskog nasilja, posebice nasilja nad ženama, a u konačnici je u svojem naumu i uspjela. 

6. A1 Hrvatska

Ovaj profil vrijedi pratiti jer A1 konstantno priređuje nešto uzbudljivo i novo – kako na društvenim mrežama tako i u svojoj ponudi. Primjerice, sada je kreirao nove tarife Fleterica, Strimalica, Surferica, Sheralica i Spikalica prema specifičnim potrebama korisnika, a te nove tarife nude i ponavljajuću opciju Non Stop Social koja, nakon uključenja, korisniku daje neograničen promet prema društvenim mrežama – Facebooku, Facebook Messengeru, WhatsAppu, Instagramu, Snapchatu i, naravno, TikToku!

7. NBA 

Ovaj je profil među omiljenijima čak i onima koji nisu zagriženi obožavatelji košarke ili sporta uopće. Za milijune pratitelja NBA zvijezde svakodnevno plešu, pjevaju, ali i ono očekivano – vježbaju. Pratitelji nerijetko otkriju i njihove avanture uz obilje smijeha. 

8. Sky Odin i Tami Tomo

Riječ je o zajedničkom profilu para iz Španjolske. Snimkama na kojima plešu sa svojim prijateljima, trikovima i svime onime što se događa iza scene, a što također prezentiraju na TikToku, uspjeli su privući gotovo 15 milijuna pratitelja.

9. Riyaz

Još je uvijek maloljetan, a zbog svojega talenta, kao i naravno zbog postojanja TikToka, planetarno je popularan. Riyaz je Indijac koji je osvojio pripadnike virtualnog svijeta imitiranjem drugih javnih ličnosti.

10. Kristijan Iličić

Proputovao je pola svijeta, a pritom su ga tisuće i tisuće ljudi pratile na dnevnoj bazi na Facebooku i Instagramu. Svoje dogodovštine iz Etiopije, Indije, s Tajlanda, iz Indije, ma iz svih krajeva, preselio je i u novu formu – na TikTok. 
FOTO: PIXABAY