LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Bog Groma ostvario 209 milijuna pregleda u samo 24 sata

Thor i službeno najjači Avenger

Obožavatelji su konačno dočekali dugo iščekivanu najavu o četvrtom nastavku filma o Bogu Gromova, te su svoju odanost pokazali impresivnom brojkom gledanosti koja se popela na sedmo mjesto najgledanijih filmskih najava svih vremena.

Obožavatelji su konačno dočekali dugo iščekivanu najavu o četvrtom nastavku filma o Bogu Gromova, te su svoju odanost pokazali impresivnom brojkom gledanosti koja se popela na sedmo mjesto najgledanijih filmskih najava svih vremena.

Dugo iščekivana najava o jednom od tri preostala originalna Avengera, Bogu Gromova, Thoru Odinsonu, kojega tumači australski glumac Chris Hemsworth, konačno je osvanula na Internet platforme samo 78 dana prije službene premijere filma i zgrnula nevjerojatnu brojku od 209 milijuna pregleda. Time će ovaj film označiti Hemsworthovo deveto pojavljivanje u istoj ulozi od svog filmskog debija 2011. godine.

Ova najava dugo se iščekivala s obzirom na to da je premijera filma početkom srpnja, a nikakav prethodno službeni promotivni materijal filma nije bio objavljen. Obožavatelji su, dakako, bili nagrađeni vizualno slasnim trailerom koji nije otkrio mnogo scena, ali opet dovoljno da se gledatelja namami u kino-dvorane. Brojna iznenađenja koja su tako bila otkrivena jest činjenica da će Čuvari galaksije definitivno imati ulogu u ovome filmu, iako nije poznato koliko značajnu, kratak kadar Russella Crowea u ulozi boga Zeusa, ali i Natalie Portman u ulozi Jane Foster, odnosno, Mighty Thor, ženske verzije Boga Gromova, i sve to popraćeno glazbom benda Guns N' Roses sa svojom hit pjesmom Sweet Child O' Mine. Iznenađujuće, glavni antagonist filma Gorr the God Butcher čiju realizaciju pred ekrane će donijeti glumac Christian Bale, nije bio uopće prikazan. 

I dok mnogi smatraju da bi ovo mogao biti kraj Hemsworthovog putovanja u ulozi Thora te da će njegovu ulogu preuzeti Jane kao ženska varijanta tog lika, drugi predviđaju da će glumac ipak još dugo ostati u Marvelovom filmskom univerzumu i biti nositelj nove generacije heroja. 

Spider-Man i Thor najpopularniji likovi

– Najjači Osvetnik na svijetu s najboljim obožavateljima na svijetu! Hvala vam na 209 milijuna pregleda u 24 sata! – glasio je Tweet koji je Marvel Studio objavio na svome profilu.
Time je ova najava za četvrti nastavak filma o Thoru priskrbio svojem naslovnom liku drugo mjesto po gledanosti Marvelovog filma koji pritom nije Avengers film, odmah nakon trećeg nastavka filma o Spider-Manu, Spider-Man: No Way Home koji je ostvario gledanost od 355.5 milijuna pregleda. Također je najava na petom mjestu po gledanosti kada se uzmu u obzir svi Marvelovi filmovi, ali i sedmi najgledaniji trailer u povijesti filmova:
  1. Spider-Man: No Way Home - 355.5 milijuna pregleda
  2. Avengers: Endgame - 289 milijuna pregleda
  3. Avengers: Endgame - 268 milijuna pregleda
  4. The Lord of the Rings: The Rings of Power - 257 milijuna pregleda
  5. Avengers: Infinity War - 230 milijuna pregleda
  6. The Lion King - 224.6 milijuna pregleda
  7. Thor: Love and Thunder - 209 milijuna pregleda
  8. It - 197 milijuna pregleda
  9. Avengers: Infinity War - 179 milijuna pregleda
  10. Mulan - 175.1 milijuna pregleda
Film Thor: Love and Thunder u kina dolazi 8. srpnja! 
FOTO: UNSPLASH