LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Čuda tehnologije

Svaki dan je 1. travnja ako ste dovoljno maštoviti

Tehnologija je učinila život lakšim, iskoristite to te zavarajte obitelj i prijatelje. Ako ne znate kako, donosimo vam pet ideja.

Tehnologija je učinila život lakšim, iskoristite to te zavarajte obitelj i prijatelje. Ako ne znate kako, donosimo vam pet ideja.

Ljeto je idealno vrijeme za ostvarivanje svega za što nemamo vremena tijekom akademske godine U slučaju da vaši najbliži nisu dugo vremena bili žrtve vaših pošalica, možda je vrijeme da se to promijeni. Tehnologija vam može uvelike olakšati posao. Donosimo pet jednostavnih ideja kako njenim korištenjem zavarati prijatelje.

1. Fotografija duha
Ova pošalica zahtjeva skidanje aplikacije za Android ili iOS i odličan je izbor za sve koji su praznovjerni. Aplikacija omogućava dodavanje slike duha na fotografiju koju ste sami uslikali.

FOTO: Flickr

2. Zamijenite kontakte
Ako ste sigurni da to neće ozbiljnije utjecati na prijateljev život, zamijenite imena kontakata u njegovu telefonskom imeniku. Posebno je popularno mijenjanje maminog ili tatinog imena u ime osobe s kojom je vaš prijatelj u vezi.

3. Promijenite zvuk zvona
Promijenite ringtone na mobitelu prijatelja dok nije u sobi. Budite kreativni i izaberite zabavnu ili smiješnu opciju.

FOTO: Pixabay

4. Promijenite ime Wi-Fija
Zamislite susjedovu reakciju kada jednog dana pročita da je mreža NSA Surveillance Van #4 dostupna.

5. Zamrznite desktop
Napravite snimku zaslona prijateljeva osobnog računala ili laptopa. Zatim tu snimku zaslona postavite kao pozadinu. Uklonite sve ikone s prave pozadine i uživajte gledajući prijatelja kako se muči s otvaranjem ikona.

Laptop, FOTO: Pexels
FOTO: PIXABAY