LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nova verzija popularnog filma

Snima se novi nastavak „Pirata s Kariba”, a Margot Robbie nalazi se u glavnoj ulozi!

Snima se novi, malo drukčiji nastavak „Pirata s Kariba”. U glavnoj ulozi, umjesto poznatog zavodnika Johnnyja Deppa, nalazi se australska glumica i holivudska miljenica Margot Robbie!

Snima se novi, malo drukčiji nastavak „Pirata s Kariba”. U glavnoj ulozi, umjesto poznatog zavodnika Johnnyja Deppa, nalazi se australska glumica i holivudska miljenica Margot Robbie!

Dosad je snimljeno čak pet nastavaka popularnih Pirata s Kariba, a sada se snima i novi, malo drukčiji nastavak. U glavnoj ulozi, umjesto poznatog zavodnika Johnnyja Deppa, nalazi se australska glumica i holivudska miljenica Margot Robbie. Zadnji film Pirati s Kariba: Salazarova osveta bio je u kinima 2017. godine.

Iako je od prvoga filma prošlo tek 15 godina, Disney je već sada odlučio ponovo pokrenuti serijal Pirati s Kariba, i to s malim preinakama. Novi nastavak ujedno je najnoviji pokušaj Hollywooda da snimi još jedan nastavak jedne od najpoznatijih franšiza u svijetu, i to sa ženama u glavnim ulogama.

Novi nastavak nije najavljen kao spin-off, kako su ga interpretirali brojni fanovi, već kao originalnu priču unutar franšize Pirata s Kariba, a bilo kakvi detalji o planovima i snimanju drže se u potpunoj tajnosti. Jedino što se sigurno zna jest da će glavnu ulogu imati Margot Robbie, koja je sa scenaristicom projekta Christinom Hodson već surađivala, i to na filmovima Birds of Prey, Bumblebee, The Flash i Batgirl.

Obožavatelji nisu oduševljeni viješću da za glavnu ulogu dolazi Margot, a ne legendarni Johnny koji je ostao posebno zapamćen po ulozi ekscentričnog pirata. Svi se pitaju gdje je Johnny Depp i hoće li on ipak biti dio ovoga projekta. Nama ostaje da strpljivo čekamo više informacija, kao i, naravno, izlazak filma koji jedva čekamo pogledati! 

FOTO: PINTEREST