LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Dobre vijesti za obožavatelje

Snima se nastavak „Prljavog plesa” – glumit će Jennifer Grey, zvijezda originalnog filma

Dobre vijesti za okorjele romantičare i obožavatelje „Prljavog plesa” – snima se nastavak filma u kojemu će glumiti i Jennifer Gray.

Dobre vijesti za okorjele romantičare i obožavatelje „Prljavog plesa” – snima se nastavak filma u kojemu će glumiti i Jennifer Gray.

Potvrđeno je da se snima novi nastavak kultnog romantičnog filma Prljavi ples, u kojemu će glumiti Jennifer Grey, koja je u originalnom filmu utjelovila lik svima nam poznate Baby, a koja će ujedno biti i izvršna producentica, piše The Guardian.

Još nije poznato kada će biti premijera filma, ali izvršni direktor tvrtke Lionsgate Entertainment Corp uvjerava kako će to biti romantični, nostalgični film koji su mnogi obožavatelji dugo čekali. Ono što već sada možemo zamjeriti novome filmu to je da u njemu ovoga puta nažalost nećemo vidjeti neponovljivog i nezamjenjivog Patricka Swayzea, koji je prije 11 godina preminuo od raka. 

Inače, u filmu iz 1987. godine svirala je prepoznatljiva melodija (I've Had) The Time of My Life, koja je nagrađena Oscarom i nagradom Golden Globe, no nije svima poznato da je autor još jedne poznate pjesme iz toga filma – She's Like the Wind upravo Patrick Swayze.
FOTO: STUDENTSKI.HR