LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Interpretacija likova

Redditom kruži nova teorija da likovi iz Prijatelja predstavljaju smrtne grijehe

Fan serije „Prijatelji“ iznio je svoju interpretaciju njenih likova te ih ponovno usporedio sa sedam smrtnih grijeha.

Fan serije „Prijatelji“ iznio je svoju interpretaciju njenih likova te ih ponovno usporedio sa sedam smrtnih grijeha.

Korisnik Reddita čiji profil možete pronaći na poveznici, predstavio je teoriju prema kojoj Chandler, Ross, Monica, Rachel, Joey i Phoebe predstavljaju sedam smrtnih grijeha.
Vezano: KVIZ: Koji ste lik iz serije „Prijatelji“?
Chandler – lijenost

Sudeći prema njegovoj karijeri, Chandler predstavlja lijenost. Fan serije tvrdi kako se on stalno žali na svoj posao iako godinama ondje radi te da je lijen općenito i da ga ne motivira gotovo ništa. 

Joey – neumjernost u jelu i piću

Ako ste gledali ikada Prijatelje, vjerujemo da nije potrebno ništa nadodati. Joey je lik koji uživa u hrani pa je tako, primjerice, jednom pojeo cijelu puricu sam. Poznato je, također, da ne voli dijeliti hranu.

Ross – srditost

Ross ima problema s kontrolom bijesa, kratkog je fitilja i voli se iskaliti na drugima.

Phoebe – bludnost

Fan je Phoene dodijelio budnost jer ima nešto malo više uvrnuto izražavanje seksualnosti od ostalih, a jednom je, također, pokazala grudi Chandleru kako bi mu uzela loptu.

Rachel – pohlepa

Nije tajna da je Rachel odrasla u bogatoj obitelji i da je razmažena. Kada se napokon osamostali i dalje nema osjećaj za novac pa kupuje više nego si može priuštiti i razmišlja o površnim stvarima pa se, primjerice, više uvrijedi ako mora propustiti šoping nego ako se neće družiti s nekim.

Monica – oholost

Iako ne odgovara u potpunosti engleskom opisu grijeha, Monici je prema našem prijevodu pripisana oholost. Iznimno joj je važan ponos i to da bude u pravu pa je za ostvarenje svojih ciljeva spremna ići do te mjere da možda usput povrijedi svoje prijatelje.

Ovo nije prva takva interpretacija likova iz Prijatelja, no autor ove teorije istu je objasnio malo drugačije nego je to bio slučaj s prijašnjima.
FOTO: WIKIPEDIA