LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
BLAGANSKOG DUHA

Pune emocija! Ovo su božićne reklame koje ostavljaju bez teksta

Neke od božićnih reklama su toliko dobre da ih možemo nazvati pravim remek djelima. Za ovaj Božić za vas smo izdvojili četiri probrane koje, vjerujte nam, ostavljaju bez teksta.

Neke od božićnih reklama su toliko dobre da ih možemo nazvati pravim remek djelima. Za ovaj Božić za vas smo izdvojili četiri probrane koje, vjerujte nam, ostavljaju bez teksta.

Božićne reklame baš imaju neku moć, približe nas blagdanskoj atmosferi i probude onaj uspavani duh u nama. Neke od njih su, kako piše Teen385, toliko dobre da su postale i prava remek djela. Za ovaj Božić četiri probrane možete naći u nastavku ovog teksta.

1. Lidlova reklama
 
U reklami tata iz perilice za rublje vadi Lidlov džemper, međutim on se stisnuo u pranju. Reklama odmah u startu naglašava moć zajedništva i to tako što kći dolazi na super ideju - prenamjenjuje taj džemper u džemper za svog medvjedića. Isti medvjedić je u rukama djevojčice otišao i u kupovine, gdje su ga uočili djelatnici Lidl-a. On tako postaje zaštitno lice Lidl-a, ali ne samo to, on postaje i slavan i počinje sve manje vremena provoditi sa svojom prijateljicom, djevojčicom iz priče, ali po dolasku Božića stvari su se malo promijenile. Zanima te rasplet? Saznaj ga s nama!
 

2. McDonaldsova reklama
Glavni u ovoj reklami je dječak po imenu Alfie, a njega ponajviše, zbog toga što njegovi roditelji žive dinamičan život i rade pripreme za blagdane, muči samoća. Kako se i da naslutiti, on je pomoć odlužio tražiti od Djeda Božićnjaka i to kroz listu želju, koja mu je, nažalost (ili na sreću) vjetar ipak otpuhao. Djedica je ostao bez njegovog pisma, što je dječaka posebno rastužilo, ali je li to bio i neki znak?
 

3.  Reklama John Lewis
 
Malo drugačija reklama od onih na koje smo navikli prati čovjeka koji je naprosto opsjednut svojim novim hobijem - skateboardingom. Ako nije na poslu, na skateboardu, ali baš mu i ne ide. U priču u jednom trenutku dolazi djevojčica s istim interesom kao njegovim, ali s malo drugačijom životnom pozadinom. U svakom slučaju, reklama rastapa srca. Svakako je pogledajte.
 

4. Krogerova reklama
 
Za razliku od prethodne tri, ova reklama je animiranog karaktera. Prati starijeg gospodina koji priprema jela iz knjige recepata njegove supruge, koja, nažalost, više nije s njime. Ne, nisu se rastali, ona je sada, recimo to lijepo, anđeo. Prije toga je obavio kupnju u Krogeru, a sve to skupa vratilo ga je u neka prošla vremena, kada je njegova supruga još bila s njime.
 
FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA