LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
UKUSNI RECEPTI

Pull-apart hrenovke u tijestu: savršena poslastica za druženje kod kuće!

Poznata TikTok kuharica ponovno je oduševila jednostavnim, jeftinim i ponajviše ukusnim jelom.

Poznata TikTok kuharica ponovno je oduševila jednostavnim, jeftinim i ponajviše ukusnim jelom.

Pripremate kućni party, a ne znate što ponuditi prijateljima? U novčaniku nije neka bajna situacija, no zahvaljujući jednostavnim receptima Marije Mazalin, lako ćete pronaći inspiraciju i nećete bankrotirati!
 


VEZANO: Otkrijte recept za ukusnu Barbie-tjesteninu!



Za ove jednostavne pull-apart hrenovke potrebno vam je svega nekoliko sastojaka, a gotove su prije no što dođe cijela ekipa.
 
@marijamazalin Hrenovke pull apart 🥰 SASTOJCI - 2 kupovna tijesta za pizzu (može i lisnata tijesta) - oko 3 žlice senfa - oko 3 žlice ketchupa - 7 hrenovki - 100g mozzarella (može i bez) RECEPT 1. Upalite pećnicu na 200’C 2. Odrolajte tijesto za pizzu (ili lisnato tijesto) 3. Premažite tanko senfom i/ili ketchupom 4. Rasporedite sir, isto tanki sloj 5. Prerežite na 16 jednakih pravokutnika 6. Na svaki stavite jednu trećinu hrenovke 7. Kalup za torte obilno nauljite posvuda (na dno može i papir za pečenje) 8. Poredajte hrenovke u tijestu - obavezno ostavite malo razmaka između (0.5cm) jer će tijesto narasti i da ih kasnije možete povlačiti 9. Po želji pospite sa malo mozzarelle (ako ne stavljate, tijesto premažite jajetom) 10. Pecite 25min na 200’C na donjem dijelu pećnice #hrenovke #dorucak #jednostavnirecepti #kauflandhrvatska #kaufland #hrenovkepullapart #pullapart #tortillapullapart #rucak #vecera #dorucak #ideja #recept #easyrecipe #lunch #dinner #idea #recipe ♬ original sound - Marija Mazalin
 

Sastojci

 
  • 2 kupovna tijesta za pizzu (može i lisnata tijesta)
  • oko 3 žlice senfa
  • oko 3 žlice ketchupa
  • 7 hrenovki
  • 100 g mozzarelle (može i bez ili neki drugi sir)
 

Recept


1. Upalite pećnicu na 200°C

Uživajte u jesenskim okusima na Kestenijadi u Rijeci uz pečene kestene i fritule s čokoladom


2. Odrolajte tijesto za pizzu (ili lisnato tijesto) i premažite tanko senfom i/ili ketchupom

3. Rasporedite sir, isto tanki sloj

4. Prerežite na 16 jednakih pravokutnika i na svaki stavite jednu trećinu hrenovke

5. Kalup za torte obilno nauljite posvuda (na dno može i papir za pečenje)

Želiš naučiti svirati gitaru? Iskoristi studentske pogodnosti i upiši tečaj, bez obzira na prethodno znanje


6. Poredajte hrenovke u tijestu – obavezno ostavite malo razmaka između (0.5cm) jer će tijesto narasti pa da ih kasnije možete povlačiti

7. Po želji pospite s malo mozzarelle (ako ne stavljate, tijesto premažite jajetom)

8. Pecite 25 min na 200°C na donjem dijelu pećnice


Dobar tek!

Prijavite se za svečanu večeru dobrodošlice, tradiciju koja okuplja splitske studente


 
IZVOR: TIKTOK
FOTO: CANVA, ILUSTRACIJA