LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ususret blagdanima

Prijedlozi za kupovinu poklona prema horoskopskim znakovima

Donosimo set ideja onima koji ne znaju što bi kupili svojim voljenima za nadolazeće blagdane. Kako bismo stvar učinili zanimljivijom, preporuke su sastavljene prema osobinama horoskopskih znakova.

Donosimo set ideja onima koji ne znaju što bi kupili svojim voljenima za nadolazeće blagdane. Kako bismo stvar učinili zanimljivijom, preporuke su sastavljene prema osobinama horoskopskih znakova.

Bliži se vrijeme darivanja koje mnogima zadaje glavobolju, stoga stiže mali priručnik koji bi vam mogao pomoći ako ste ljubitelj horoskopa i tražite idealan poklon za određeni znak.
 

Jarac (22.12. - 19.1.)

Horoskopski znak jarca poznat je kao jako strpljiv i uporan znak koji razumije važnost napornog rada u postizanju željenih ciljeva. S obzirom na to da se uglavnom radi o radoholičarima, ponekad ne stignu napraviti si omiljeni napitak, stoga bi jedan od prigodnih poklona mogla biti prijenosna termosica. Također, potrebno ih je s vremena na vrijeme podsjetiti da je u redu stati i odmoriti se, zato im možete pokloniti nekakav set stvari za opuštanje. Primjerice, mirisne svijeće, masažu, soli za kupke itd.


Vodenjak (20.1. - 18.2.)

Vodenjaci su po svojoj prirodi većinom prilično neovisni, analitični i dubokoumni, pa bi idealan poklon za njih mogla biti neka knjiga koja će ih tjerati na dodatno promišljanje. Također, oni u sebi nakupljaju puno emocija. Iz toga razloga prijedlog za poklon je zgodan notes u kojem će moći bilježiti svoja razmišljanja i osjećaje.


Riba (19.2. - 20.3.)

Za osobe rođene krajem veljače te početkom i sredinom ožujka mnogi kažu da su osjetljive, ali su također veliki sanjari, pomalo sentimentalni i kreativni. Za njihovu sentimentalnu prirodu savršen poklon mogao bi biti album prepun slika ili neka sitnica koja podsjeća na vaše zajedničke trenutke. Za one kreativne preporučujemo pak nekakav tečaj slikanja ili posjet umjetničkoj galeriji.


Ovan (21.3. - 19.4.)

Hrabar, direktan i zaljubljenik u žarke boje – tako će najvjerojatnije većina opisati jednog ovna u njihovom životu. Dobar izbor poklona za njega može biti šalica ili majica s citatom koji slavi njegovu hrabrost i sposobnost vođenja. Isto tako, opće je poznato da su ovnovi poprilično temperamentni te ponekad znaju burno reagirati zbog čega kasnije žale, stoga im možete pokloniti nešto što će im pomoći da oslobode svoje frustracije bez riječi, primjerice antistres lopticu ili nešto drugo za opuštanje kao što je ranije spomenuto kod jaraca.


Bik (20.4. - 20.5.)

Kažu da ona stara izreka Ljubav ide kroz želudac posebno vrijedi za bikove u našim životima, stoga sigurno nećete pogriješiti s nekom slasnom poslasticom po njihovu izboru za poklon. Osim toga, uvijek će ih obradovati neki dobar parfem, majica s poznatim logotipom ili omiljeno piće.


Blizanci (21.5. - 20.6.)

Pokušaj opisivanja blizanaca u nekoliko riječi je poput pokušaja opisivanja svijeta koji se iz dana u dan, iz sata u sat sve više mijenja i to im je zapravo jedina životna konstanta. No, jedno je sigurno: radi se o više ili manje ekstrovertiranim, znatiželjnim ljudima koji stalno imaju milijun i jednu stvar na pameti. Upravo zato, dobar poklon mogao bi biti planer u koji će bilježiti svoje ideje kako bi ih zapamtili i uspjeli provesti u djelo.


Rak (21.6. - 22.7.)

Osobe u znaku raka vode se za emotivne, brižne i odane osobe koje jako cijene svoj dom i obitelj. Idealan poklon mogle bi biti dekoracije za uređenje doma poput okvira za slike, ručnik, mirisne svijeće, udobni i mekani jastuci i slično. Osim toga, rakovi su poznati kao majke horoskopa, odnosno znak koji se jako brine za druge, stoga im umjesto materijalnog poklona možete uzvratiti pažnju koju su oni vama pridavali i učiniti da se osjećaju posebno što će ih učiniti jako zahvalnima.


Lav (23.7. - 22.8.)

Horoskopski znak lava samopouzdan je, veseo, društven i natjecateljskog duha te poput svih ostalih, ali možda i malo više jako voli personalizirane poklone. Uz to, dobar poklon za lava može biti i izlazak ili proslava iznenađenja u njihovo ime.


Djevica (23.8. - 22.9.)

Pedantne i precizne osobe koje točno znaju što im treba i što žele – da, to su djevice. Još jedna stvar koju trebate znati kad birate poklon za njih jest da su praktične osobe, stoga dobro promislite što bi im moglo biti od koristi. Recimo, četkice za šminku, gel za tuširanje, set za brijanje ili nešto što bi im moglo zatrebati u njihovoj profesiji.


Vaga (23.9. - 22.10.)

Druželjubive, harmonične i znatiželjne vage rođene su krajem rujna i početkom listopada. S obzirom na svoju znatiželjnu prirodu, gotovo svaka vaga uživat će u knjizi koja progovara o njima važnim temama, o kojima će kasnije i željeti raspraviti sa svojim prijateljima. Za one koji nisu toliko ludi za knjigama predlažemo karte za kino ili kazalište.

Škorpion (23.10. - 21.11.)

Pripadnici horoskopskog znaka škorpiona rođeni su u razdoblju između 23. listopada i 21. studenog te ih se opisuje kao strastvene, emocionalne i misteriozne, što ponekad može otežati potragu za idealnim poklonom. Međutim, ono što vas može spasiti u potrazi jest činjenica da oni koji nose ovaj znak ponekad znaju postati zaluđeni nekom serijom, knjigom, filmom, vrstom glazbe ili nečim sličnim, što će značiti da će poželjeti baš sve od voljenog brenda.


Strijelac (22.11. - 21.12.)

Strijelci su znak koje ne drži mjesto, odnosno poput blizanca, vage i vodenjaka žude za putovanjima. Naravno, većina nas nije baš u mogućnosti nekome pružiti putovanje, zato za one malo tanjeg džepa predlažemo da strijelcima poklone neki dobar putopis. U slučaju da ne vole čitati uvijek im možete kupiti neku sitnicu koja bi im mogla koristiti na putovanjima, primjerice adapter za punjač.

Neovisno o kojem se horoskopskom znaku radi uvijek možete osmisliti i izraditi personalizirani poklon jer će svaku osobu zasigurno obradovati da ste izabrali nešto po njihovoj mjeri. Jedina je univerzalna stvar da svi mi najviše volimo kada netko uloži malo mašte i truda u osmišljavanje našeg poklona, stoga nikako nećete pogriješiti ako izabrani poklon bude od srca.

FOTO: PIXABAY