LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nadohvat ruke

Predmeti koje bi trebala sadržavati svaka ženska torba

Za one koji pakiraju torbu ne samo za plažu već i za posao donosimo popis stvari koje bi se u njoj trebale naći kako biste si olakšali život u vrelim ljetnim danima.

Za one koji pakiraju torbu ne samo za plažu već i za posao donosimo popis stvari koje bi se u njoj trebale naći kako biste si olakšali život u vrelim ljetnim danima.

Iako ovih dana kada se spomenu torbe razmišljamo samo o torbama za plažu ili eventualno koferima, ne smijemo zaboraviti na one koji su tijekom ljeta zaposleni. Ako ste među njima, onda zasigurno svaki dan za sobom teglite torbu veličinom jednaku onoj za plažu, ali ipak malo drugačijeg sadržaja. Iako bismo mi žene najsretnije bile da imamo jednu torbu poput one Hermionine u koju stane sve što nam padne na pamet, to je, nažalost, nemoguće. Donosimo vam, stoga, popis stvari koje bi se svakako u vašoj torbi ako radite tijekom vrućih ljetnih dana trebale naći.

Tablete protiv bolova

Usredotočenost na posao, pogotovo ako radite cijeli dan za računalom, može izazvati itekakve glavobolje. Jednako ih tako može izazvati i pogled kroz prozor na sunčano i lijepo vrijeme i ljude koji uživaju u njemu dok vi sjedite u nekom uredu, a sat na zidu kao da stoji. Ili mamurluk jer ste sinoć popili dva, tri koktela previše. U svakoj od navedenih situacija tablete će dobro doći kao prva pomoć.

Češalj

Znamo da ga vjerojatno nosite u torbi cijelo vrijeme, ali nije suvišno napomenuti da ga ne zaboravite. Iako je ljeto i nema vlage koja bi utjecala na kosu i pokvarila frizuru, to može učiniti i lagani povjetarac, a sigurno pred šefom ne želite izgledati kao da ste upravo ustali iz kreveta.

IZVOR: Pinterest

Blokić i kemijska

Svaki odgovorni zaposlenik treba biti spreman na preuzimanje bilo kakvog zadatka ili informacije u svako doba radnog dana pa će vam nekakav blokić u koji ćete ih zapisati sigurno dobro doći. A poslužit će i ako se poslije posla nađete s ekipom pa poželite zaigrati belu ili nešto slično.

Grickalice

Kad si gladan, nisi svoj – kaže poznata reklama, a svi vrlo dobro znamo da u njoj itekako ima istine. Iako roditelji kod kuće ili cimer/ica trpe vašu čangrizavost prije ručka, postoji mogućnost da vam šef ipak ne bude toliko susretljiv. Olakšajte i sebi preživljavanje između obroka i uvijek nosite sa sobom barem nekakvu čokoladicu ili energetsku pločicu.

IZVOR: Pinterest

Slušalice

Slušalice su uvijek dobra ideja, a pogotovo za dane kad se jedva izvučete iz kreveta i natjerate se da se uopće na plus 60 stupnjeva već u 8 ujutro zaputite na posao. Stavite ih u uši i dozvolite omiljenoj glazbi da vas oraspoloži i skrati vam put do mučilišta. Posla, pardon.

Punjač za mobitel

Ustali ste nakon što se alarm oglasio dvanaesti put, provjerili sve društvene mreže, odgovorili na poruke, slušali glazbu putem do posla. Posljedica: nije ni podne, a baterija vam je na 13 posto. Ima li što gore? Mislimo da nema, kao što nema potrebe ni dalje objašnjavati zašto vam punjač uvijek treba biti pri ruci.

IZVOR: Pinterest

Flasteri

Pogotovo ako su vam štikle omiljeni komad obuće ili ako ste baš jučer kupili nove sandale koje odlično pašu na današnju kombinaciju i jedva čekate da ih isprobate. Znamo kako takve situacije najčešće završe, a znamo i da je, kad vam je najpotrebnija, najbliža ljekarna dosta daleko.

Mali kišobran

Ma koliko romantično na filmovima izgledalo kad vas uhvati ljetni pljusak, pogotovo ako šećete s dečkom/djevojkom, romantično je, znate i sami, samo na filmovima. Naravno da nitko ne želi nositi ogroman kišobran po gradu kada prognoza kaže da je mogućnost kiše samo dvadeset posto, no kiša će prije pasti ako kišobran nemate sa sobom. Tako kaže Murphyjev zakon.

IZVOR: Pinterest

Nešto gotovine

Premda živimo u modernom dobu i vjerojatno svi sve češće plaćamo karticama većinu stvari jer je tako jednostavnije i sigurnije, uvijek nadohvat ruke treba imati nešto gotovine. Ako se vraćate s posla umorni i naiđe kontrola u tramvaju, kartica vam neće pomoći da izbjegnete kaznu. Eventualno ju možete platiti na nekoliko rata. Gotovina dobro dođe i kad prolazite pokraj pizzerije s najfinijom pizzom pa vas miris namami unutra.

Boca s vodom

Jer je ljeto i jer je vruće i jer svaki treći novinski naslov podsjeća na to koliko je važno na visokim temperaturama piti vodu. I jer je boca s vodom uvijek dobra ideja, a ne samo ljeti.

FOTO: PINTEREST