LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
gift guide za muške poklone

Pokloni za njega: što pokloniti dečku, bratu, tati, prijatelju?

Za sve one koje muči pitanje što pokloniti dečku, tati, bratu ili prijatelju, evo nekih ideja. Možda vam ove ideje daju novu ideju.

Za sve one koje muči pitanje što pokloniti dečku, tati, bratu ili prijatelju, evo nekih ideja. Možda vam ove ideje daju novu ideju.

Pronalaženje savršenog poklona za muškarce može biti izazovan zadatak, ali uz malo kreativnosti i promišljenosti, možete ih razveseliti nečim što će zaista cijeniti. Evo nekoliko safe opcija i ideja koje će ih razveseliti, bez obzira na prigodu.

 

1. Tehnologija


Uređaji poput pametnog sata, slušalica ili zvučnika često kombiniraju funkcionalnost i stil, a nude zabavu i praktičnost.

 

2. Iskustveni poklon


Umjesto materijalnih stvari, razmislite o darivanju iskustava poput izleta ili avanturističkog vikenda. Iskustva stvaraju dugotrajne uspomene te mu pružaju priliku za uživanje u nečemu novom i uzbudljivom.

 

3. Personalizirani dodatci


Dodajte dozu osobnosti personaliziranjem poklona. Personalizirane narukvice, gravirane kožne stvari ili čaše za piće s dosjetljivim natpisom poklon čine posebnim i pokazuju pažnju koju ste uložili tijekom odabira (npr. personalizirane shot glasses).

 

4. Sportska oprema


Ako je riječ o sportskim entuzijastima, razmislite o opremi koja bi odgovarala njihovim hobijima, poput sportske odjeće, tenisica, lopti ili ostale sportske opreme.

 

5. Gurmanska iskustva


Vrhunsko vino ili neki poseban sastojak kojim će začiniti svoju gurmansku kuhinju.

 

6. Modni dodatci


Elegantni modni dodatci poput kvalitetnog remena, novčanika ili visokokvalitetnih sunčanih naočala dodatci su koji su dobrodošli i u muškom ormaru.

 

7. Poklon povezan s hobijem


Ako muškarac ima svoj omiljeni hobi, razmislite o poklonu koji je povezan s tim interesom. Knjige, alati ili dodatci koji će obogatiti njegovo slobodno vrijeme uvijek su dobar izbor.

 

8. Putovanje u novu destinaciju


Razmislite o darivanju putovanja u destinaciju koju oduvijek želi posjetiti. To će sigurno biti iskustvo koje će zauvijek pamtiti.

 

9.  Radionica ili tečaj


Opcija za one koji vole učiti i razvijati nove vještine. To može biti bilo što – od tečaja kuhanja do radionice fotografije.

Sjetite se da je ključ uspješnog poklona pažljivo razmišljanje o interesima i osobnosti drage osobe. Bez obzira na to jeste li odabrali praktičan gadget, iskustvo ili personalizirani dodatak, važno je da poklonom pokazujete svoju pažnju i brigu.

FOTO: FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA