LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Priče navijača

Počele projekcije filma „Naš Hajduk – projekt jedne ljubavi”

Najvažniji događaji Hajduka od 2004. do 2016. godine ispričani su u novom filmu čije se projekcije uskoro očekuju po cijeloj Dalmaciji.

Najvažniji događaji Hajduka od 2004. do 2016. godine ispričani su u novom filmu čije se projekcije uskoro očekuju po cijeloj Dalmaciji.

U Kinu Bačvice održala se premijera filma Naš Hajduk – projekt jedne ljubavi. Riječ je o 68-minutnom dokumentarcu koji objedinjuje priče navijača Hajduka od 2004. do 2016. godine. 

Ovoj su projekciji prisustvovali mnogi dionici Hajdukovih povijesnih događaja.

– Lijepo je danas vidjeti puno poznatih lica i čast mi je da ste večeras svi tu. Iskoristio bih priliku i zahvalio svima koji su sudjelovali u nastajanju ovoga filma kao i svima koji su tijekom godina bili barem mali kotačić koji je pokretao ovu priču i u kojoj su navijači postali suvlasnici Hajduka. Tako je potvrđeno ono što je od osnutka upisano u Hajdukov DNK – Hajduk je bio i ostat će klub svojih navijača za sva vrimena. – istaknuo je predsjednik udruge Naš Hajduk Toni Baletić.

Iz Udruge dodaju da film prikazuje najvažnije događaje u posljednjih 12 godina koji su bili dio borbe za klub svojih navijača, ali i one trenutke koji su se događali iza kulisa i koji s odmakom vremena mogu biti ispričani.

– Suradnja s Našim Hajdukom kao i svakom drugom lokalnom pričom dio je identiteta i vrijednosti Kina Mediteran te se nadamo uspješnom ljetu filma Naš Hajduk – projekt jedne ljubavi. Nove projekcije filma očekuju se uskoro po cijeloj Dalmaciji u našim kinima, a svi oni koji nisu stigli kupiti kartu za splitsku premijeru, to mogu učiniti već sada za projekcije 16. i 17. srpnja u Kinu Bačvice. – kazao je Alen Munitić, direktor Kina Mediteran.

FOTO: UDRUGA NAŠ HAJDUK