LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ljetna romantika

Pet ideja za idealne ljetne spojeve

Slobodno vrijeme ljeti možete provesti stvarajući posebne romantične uspomene. Izdvojili smo nekoliko lokacija na kojima će to biti lakše.

Slobodno vrijeme ljeti možete provesti stvarajući posebne romantične uspomene. Izdvojili smo nekoliko lokacija na kojima će to biti lakše.

Ako vam je ponestalo ideja za spojeve, donosimo vam nekoliko prijedloga uz koje ćete unijeti dozu romantike na ljetnim vrućinama.
 
  • Morske radosti
Ako ste sretnici koji žive u blizini mora, organizirajte spoj na plaži. Provedite vrijeme uživajući u morskim radostima poput kupanja i ronjenja, a kasnije prošećite plažom i nađite savršeno mjesto na kojem ćete dočekati zalazak sunca. Romantike neće nedostajati!
  • Piknik na otvorenom
Zaputite se u obližnji park ili šumu i organizirajte romantični piknik za dvoje. Dekica, malo hrane i dobrog vina i što vam više treba za uživanje.
  • Ljetno kino
Jedan prijedlog za sve klasičare. Ljetno kino na otvorenom nikad ne razočara pa ako imate tu opciju u svom gradu, svakako ju iskoristite.
  • Planinarenje
Ako ste raspoloženi za rekreaciju, planinarenje bi mogla biti dobra ideja. Osim što ćete aktivno provesti vrijeme, u planinama ćete se i ohladiti od nesnosnih ljetnih vrućina.
  • Bazen
Bez obzira gdje se nalazili, velike su šanse da u blizini imate neki gradski bazen. Iskoristite tu mogućnost i sa svojom voljenom osobom se zaputite na uživanje u čarima koje on nudi. Bonus bi bio ako bi u sklopu toga pronašli i mjesto za masažu. Masaže za parove su prava senzualna terapija. 
FOTO: PEXELS