LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Zaigraj i ti!

Pet društvenih igara inspiriranih omiljenim likovima s ekrana

Donosimo popis društvenih igara, idealnih za druženja s obitelji i prijateljima, inspiriranih poznatim filmovima i serijama.

Donosimo popis društvenih igara, idealnih za druženja s obitelji i prijateljima, inspiriranih poznatim filmovima i serijama.

Neki filmski i televizijski likovi toliko su popularni da ih nosimo na majicama, iz šalica s njihovom slikom ispijamo prvu jutarnju kavu ili pak krase naše maskice za mobitele. Među masom proizvoda inspiriranih omiljenim junacima našle su se i društvene igre, idealne za zabavu s obitelji i prijateljima, podalje od ekrana, a mi smo izdvojili neke od njih:

A Game of Thrones

Društvena igra za tri do šest igrača, inspirirana popularnim serijalom Igra prijestolja, omogućuje vam da zagospodarite Westerosom pažljivim strateškim planiranjem, diplomacijom i pametnim odigravanjem karata.

Foto: Pinterest

Monopoly inspiriran Teorijom velikog praska

Ova verzija svima dobro poznate igre idealna je za obožavatelje Sheldona i društva. Umjesto klasičnih figurica na raspolaganju su one inspirirane serijom, poput Sheldonova najdražeg kauča.

Bijeg od vrućina i druženje uz film na radionicama za djecu i mlade u Fužinama!


Foto: Pinterest

Harry Potter Trivial Pursuit

Ako ste fan mladog čarobnjaka i mislite da znate sve o zbivanjima u Hogwartsu, ova igra idealan je način da testirate svoje znanje. Sastoji se od 600 pitanja temeljenih na filmovima o Harry Potteru.

Foto: Pinterest

Monopoly za ljubitelje Prijatelja

Još jedna zanimljiva i netipična verzija Monopolyja inspirirana je serijom. Za sve obožavatelje Prijatelja ova igra idealan je način za zabavu podalje od ekrana.

Najpopularnije „Drive In Kino“ u Hrvatskoj ponovno počinje s projekcijom na još atraktivnijoj lokaciji


Foto: Pinterest

Kralj lavova Monopoly

Dvadeset peti rođendan Kralja lavova i dolazak filma u kina bio je inspiracija za simpatičnu varijaciju ove društvene igre. Ni u ovom slučaju figurice nisu tipične, pa tako kroz igru možete postati Simba, Nala, Mufasa, Scar, Timon ili Pumba.

Foto: Pinterest

FOTO: PINTEREST