LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Pizza festival

Ovo bi mogao postati omiljeni festival svim generacijama

Jedno od omiljenih gastronomskih užitaka diljem svijeta dobiva svoj festival u glavnom gradu Hrvatske i s nestrpljenjem ga očekujemo

Jedno od omiljenih gastronomskih užitaka diljem svijeta dobiva svoj festival u glavnom gradu Hrvatske i s nestrpljenjem ga očekujemo

Riječ je o Pizza Festivalu koji će se održati na Trgu Franje Tuđmana od 23. lipnja do 3. srpnja u organizaciji agencije Kokoš ili jaje koja je već lansirala uspješnice poput Fuliranja i Zagreb Burger Festivala.

Pizza Festival je prvi, u potpunosti digitalizirani festival u Hrvatskoj, točnije narudžbe i plaćanje će se vršiti putem skeniranja QR koda i mobilne aplikacije, piše belizagrebgrad.com.hr.

Pizza entuzijasti pripremat će klasike poput Napoletane i Romane, ali i neobične kombinacije, morske, strane, domaće i neočekivane. Tu su i jela od tijesta – soparnik i komiška pogača.

Institut za pizzu, ResTač, Picnic i Beg’s su samo neka od imena koja će predstaviti svoje pizze na festivalu. Za šećer na kraju zadužen je Robert Hromalić.

DJ’i će zaokružiti dobru atmosferu, a Robert Mareković otvara jedanaestodnevni glazbeni maraton, jer dobra glazba važan je, treći element Pizza Festivala.

Radno vrijeme Festivala je od 12 do 02 sati, a ulaz je besplatan. 

Više informacija potražite na poveznici.
FOTO: PIXABAY