kuhajte sa studentskim
Ovaj namaz od tune osvojit će vas na prvi griz!
Osim što se brzo priprema, još brže nestaje s tanjura.
Osim što se brzo priprema, još brže nestaje s tanjura.
Namaz od tune lako se priprema, a odlično se ljubi s krekerima, svježim hrskavim povrćem ili jednostavno s kruhom.
SASTOJCI:
SASTOJCI:
- tuna u konzervi
- kiseli krastavci
- kapari
- maslac
- maslinovo ulje
- začini (sol, papar, crvena paprika)
- senf
- luk
- češnjak
- majoneza
PRIPREMA:
Tunu ocijedite, a glavicu luka, jedan ili dva češnja češnjaka, tri do četiri krastavčića i kapara po želji, sitno nasjeckajte. Ubacite u blender, dodajte žlicu rastopljenog maslaca, žlicu maslinovog ulja, žličicu senda i majoneze te začinite. Izmiksajte i poslužite uz prilog po želji.
Dobar tek!
Tunu ocijedite, a glavicu luka, jedan ili dva češnja češnjaka, tri do četiri krastavčića i kapara po želji, sitno nasjeckajte. Ubacite u blender, dodajte žlicu rastopljenog maslaca, žlicu maslinovog ulja, žličicu senda i majoneze te začinite. Izmiksajte i poslužite uz prilog po želji.
Dobar tek!
OZNAKE:
FOTO:
PIXABAY.COM