LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ivana Šabić

„OUTER BANKS”: novac u rukama, puno novca u rukama

Upadaj u ReCeNzAcIjU!

Upadaj u ReCeNzAcIjU!

Osnovne informacije: Outer Banks, 2020., drama, tri sezone po deset epizoda, IMDb 7,6/10

Druga sezona Netflixove originalne serije završila je uzbudljivom pljačkom, bijegom i na kraju, jednim velikim šokantnim obratom: davno izgubljeni otac Johna B-ja koji je navodno mrtav itekako je živ. Treća sezona, koja je sada dostupna za gledanje na platformi, počinje daleko od kuće prateći ekipu koja još uvijek traži blago i vodi borbu života i smrti. 

Outer Banks nije nikad bio za svakoga, ali za one koji su uz njega od početka, treća sezona bit će poseban dodatak već poznatoj velikoj avanturi. Melodramatična zbrka tinejdžerskog ludila i nevjerojatnih zapleta ostaje nedvojbeno zanimljiva u ovoj sezoni, neustrašivo se probijajući kroz prepreke i predstavljajući novog negativca. Ako postoji jedna stvar koju je Outer Banks oduvijek radio, onda su to velike promjene, a serija samo nastavlja s tim potezima dok se sve više približava zlatu El Dorada.

Je li glupo i često izrazito smiješno djelujući nestvarno i nepovezano sa stvarnim životom? Naravno.

Ali ova serija uvijek dopušta svojim mladim likovima da se udruže u potrazi za blagom i sruše jednog ili dva negativca, i tada sve uspije. Koga briga ako bježe od kuće, redovito provaljuju i često upadaju u zamke poput Indiane Jonesa, na kraju su oni pozitivci i nije baš pošteno da izvuku deblji kraj.

„Ekskurzija“ – film Une Gunjak koji nas uvodi u svijet tinejdžera i seksualnog sazrijevanja


Ovo je Outer Banks. Sve je moguće. I to je ono što ovu divlju vožnju čini tako beskrajno ugodnom, čak i u trećem nastavku.

Hoće li doći do zlata? Hoće li svi ostati živi? Je li ovo zadnja sezona?

Hrpa pitanja, a odgovori leže u epizodama. Zato ti samo ostaje pogledati.

BABY REINDEER: Možeš imat' moje tijelo, ali dušu ne...


Naposljetku, serijal je zarazan i uzbudljiv kao i u svakoj dosadašnjoj sezoni, podižući uloge, ali i uloge pritom dopuštajući mladoj glumačkoj ekipi da zablista poput zlata sa svakim novim dijelom.

Do idućeg puta, Ivana. #čitamose