LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Festival za mlade

Otkriveni svi detalji festivala nezavisne kulture PLATFORMAT 2021.

Festival se otvara razgovorom o budućnosti Doma mladih, a ulaz na sve programe besplatan je.

Festival se otvara razgovorom o budućnosti Doma mladih, a ulaz na sve programe besplatan je.

Nakon što je PLATFORMAT, festival nezavisne kulture, gigantski najavljen – jer najavio ga je 32-metarski natpis Platformat ispisan kredom na platou Doma mladih – sada su otkriveni i svi detalji nadolazećeg Festivala koji kreće u petak, 1. 10, u splitskom Domu mladih.

Festival je najavila Platforma Doma mladih, savez udruga za nezavisnu kulturnu scenu i scenu mladih koja djeluje kao zagovaračka platforma na lokalnoj razini. Kako u Platformi Doma mladih ističu, PLATFORMAT predstavlja vrhunac njihovog rada na godišnjoj razini jer je sam festival rezultat zajedničke suradnje korisnika prostora Doma mladih.

Kao takav, primjer je dobre suradnje i prakse između različitih aktera koji kontinuirano rade na profiliranju Doma mladih – njegovoj afirmaciji kao društveno-kulturnog centra te razvoju lokalne kulturne scene. Program PLATFORMATA uključuje niz različitih multidisciplinarnih i edukativnih programa koji se realiziraju kroz participativnu formu, umjetničke produkcije, javne akcije i rasprave te društveno-zabavni program.

Ulaz na sve programe besplatan je, a nije potrebna čak ni najava ni prijava za sudjelovanje u radionicama, osim za radionicu scenske akrobatike u nedjelju.

Program je dostupan na poveznici
FOTO: PLATFORMA DOMA MLADIH