LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Screen on the Green i FAK pozivaju

Opuštanje uz kvizove i filmove dok trava škaklja kroz bermude

Screen on the Green poznato je otvoreno kino koje svake godine prikazuje filmove u nekim od najljepših zagrebačkih parkova. Festival se održava šestu godinu zaredom te je ovog puta dodatno ojačan FAK-ovim kvizovima.

Screen on the Green poznato je otvoreno kino koje svake godine prikazuje filmove u nekim od najljepših zagrebačkih parkova. Festival se održava šestu godinu zaredom te je ovog puta dodatno ojačan FAK-ovim kvizovima.

Tri nedjelje zaredom portal FAK u suradnji sa Screen on the Greenom održat će tri kviza na otvorenom, a sve ljubitelje super kvizova, dobrih filmova i općenito pijenja na travi poziva da se pridruže.

Screen on the Green poznato je otvoreno kino koje svake godine filmove prikazuje u nekim od najljepših zagrebačkih parkova. Festival filma i glazbe održava se šestu godinu zaredom, a ovoga je puta program dodatno ojačan.

Veliki filmski kviz održat će se 22. svibnja (Trg Francuske republike) i 5. lipnja (Maksimir), dok će Jarun 29. svibnja ugostiti KOZu, kviz općeg znanja. Sva tri počet će u 18.30 sati, a grupnu ulaznicu za svoju ekipu (minimalno dva i maksimalno četiri člana) možete kupiti po cijeni od simboličnih 60 kuna.

Da događaj bude podjednako bogat znanjem i nagradama, pobrinuli su se sponzori koje je ideja oborila s nogu. Da se znanje stvarno isplati, dokazat će nam HBO, Karlovačka pivovara, Restoran Pani, Nextbike, Blitz, Cinestar i Flashback tee&hoodie. Odjenut će vas, napiti, najesti i onda takve zadovoljne biciklom poslati u kino ili kući na Igru prijestolja!

Ulaznice možete kupiti na licu mjesta. FAK će imati svoj štand na kojem će simpatično osoblje odgovarati na sve razumne i manje razumne upite. Program će voditi portalov dugogodišnji partner, vrstan stand-up komičar Goran Vugrinec Goc, a svaki će trajati dva sata. Svoje ekipe možete prijaviti slanjem e-maila na info@fak.hr, SMS-om na 091 1179 329 ili prijavnicom.

Ponesite olovku i možda neku bilježnicu da vam služi kao podložak za ispunjavanje kviznog papira. Vidimo se na prvim FAK-ovim kvizovima na otvorenom, a nakon toga ćemo zajedno uživati u odličnim filmovima dok nas trava škaklja kroz bermude.

FOTO: FAK