LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
SPOJ KOMEDIJE I MISTERIJE

„ONLY MURDERS IN THE BUILDING”: ne bojim se ubojica

Upadaj u ReCeNzAcIjU!

Upadaj u ReCeNzAcIjU!

Osnovne informacije: Only murders in the building, 2021., 30 min, humoristična misterija, IMBD ocjena 8,1/10.
 
Only Murders in the Building humoristična je serija misterija koju su kreirali Steve Martin i John Hoffman. Serija prati tri stranca, Charles-Hadena Savagea (Steve Martin), Olivera Putnama (Martin Short) i Mabela Mora (Selena Gomez), koji žive u istoj stambenoj zgradi u New Yorku. Okuplja ih zajednička ljubav prema istinitim kriminalističkim pričama i postaju detektivi amateri kada se u njihovoj zgradi dogodi ubojstvo.
 
Trio otkriva da je stanar njihove zgrade Tim Kono (Julian Cihi) umro pod sumnjivim okolnostima. Odluče sami istražiti ubojstvo i počnu snimati pravi kriminalistički podcast o tom slučaju. Dok dublje kopaju po misteriju, otkrivaju razne tajne i veze unutar zgrade.
 
Kroz seriju Charles, Oliver i Mabel susreću šaroliku postavu likova koji žive u zgradi uključujući druge stanare i osoblje zgrade. Vode intervjue, prikupljaju tragove i analiziraju dokaze kako bi riješili ubojstvo. Usput se također suočavaju s osobnim izazovima i razvijaju vezu dok se snalaze u složenosti vlastitih života.
 
Serija je dobila pozitivne kritike gledatelja. Hvaljena je zbog pametnog pisanja, kemije između glavnih glumaca i mješavine komedije i misterije. Humor serije i nastupi troje glavnih uloga posebno su istaknuti kao dobitne kombinacije serije.
 
Uz to, ukupna ocjena ili uživanje u seriji može biti subjektivno jer ovisi o individualnim preferencijama. Ako volite misteriozne komedije ili obožavate neke od glavnih glumaca, vrijedi pogledati.
 
Općenito se serija smatra vrijednom gledanja. Dobila je pohvale za duhovit tekst, zanimljivu radnju i snažne izvedbe svoje talentirane glumačke ekipe. 
 
Naposljetku, ako ste zainteresirani za spoj komedije i misterije s jedinstvenom premisom, ovo je ugodna serija za istraživanje.

KAKAV ČLANAK, ZAR NE? 
Good job, ChatGPT! 👍

I za kraj njegov pozdrav: 
Best regards,
ChatGPT