LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nagradna igra

Odgonetnite konačan rezultat i osvojite karte za Mozgaonicu

Kreativni izazovi i mnogo zabave očekuju one najoštroumnije. Odgonetnite rješenje zadatka i osvojite ulaznice za Mozgaonicu.

Kreativni izazovi i mnogo zabave očekuju one najoštroumnije. Odgonetnite rješenje zadatka i osvojite ulaznice za Mozgaonicu.

Igre, zagonetke i slagalice dovedene su na potpuno novu razinu. Mozgaonica, kreativna i edukativna radionica u Zagrebu, jedinstveni je edukativni centar namijenjen svima, bez obzira na dob. Ako želite svoje slobodno vrijeme provesti vježbajući mozak i pritom se dobro zabaviti, ovo je pravo mjesto za vas.

U suradnji s Mozgaonicom, Studentski.hr nagrađuje vas s 5x2 ulaznice za pametnu igraonicu u Zagrebu. Pripremili smo za vas simpatičnu računalicu, a na vama je da nam date točan rezultat s kraja zadnjeg retka. Prije nego krenete mozgati o rješenju, uzmite u obzir pravila:

- za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je lajkati Facebook stranicu Studentski.hr,

- podijelite ovaj članak na svom Facebook profilu (javno) uz heštegove #Mozgaonica i #Studentskihr,

- u komentaru ispod članka na Facebooku navedite rješenje zadatka te označite osobu s kojom biste posjetili Mozgaonicu.

Nagradna igra traje do nedjelje 13. studenog. Putem stranice Random.org odabrat ćemo pet sretnih dobitnika (koji su ispunili sve korake nagradne igre, a u obzir dolaze samo komentari s točnim odgovorima) te ih objaviti 13. studenog navečer. Svaki od dobitnika osvaja 2 karte za Mozgaonicu.

Odgonetnite rješenje sa slike ispod i ponudite svoj odgovor. Sretno svima s mozganjem!

 

Mozgaonica nagradna igra, IZVOR: Studentski.hr

 
FOTO: MOZGAONICA