LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
VRTOGLAVI BROJ PRATITELJA

Od nesuđene inženjerke do šminkerice: Neuredni eseji pokazali su joj karijerni put

Danas broji 113 tisuća pratitelja na Instagramu i više od 70 tisuća pratitelja na TikToku. te zarađuje 30 tisuća funti.

Danas broji 113 tisuća pratitelja na Instagramu i više od 70 tisuća pratitelja na TikToku. te zarađuje 30 tisuća funti.

Britanka Raquel Llorente ima 23 godine, studirala je inženjerstvo i razvoj na koledžu u Britaniji, a onda je odustala od fakulteta jer je bila ‘previše lijepa‘. Odlučila je da će se radije obogatiti kao influencerica na Instagramu, prenosi Jutarnji list.

Fakulet je, kaže upisala jer je osjećala pritisak da se mora baviti nekim prestižnim zanimanjem koje će joj osigurati financijsku stabilnost, međutim sve joj je to dosadilo pa je umjesto eksperimentiranja s tehnologijom počela eksperimentirati sa šminkom.

Uopće nisam htjela biti tamo. Trošila sam svoje studentske zajmove na različite beauty palete i posvetila se make-upu. Igrala sam se različitim lookovima i odjednom bih shvatila da je već prošlo pet sati, a meni je rok za esej na fakultetu bio u ponoć. Uspjela sam predati esej na vrijeme, ali je to bilo doslovno u zadnji tren te je izgledao vrlo neuredno - ali sam ja izgledala sjajno, rekla je za The Sun Raquel Llorente.

Ubrzo je pokrenula svoj Instagram profil na kojemu je objavljivala različite make-up stilove, a broj pratitelja samo je rastao.Ubrzo je shvatila da bi svoju slavu mogla unovčiti te je to vodilo potezu odustajanja od fakulteta. Nakon toga se posvetila isključivo šminkanju, a danas broji 113 tisuća pratitelja na Instagramu i više od 70 tisuća pratitelja na TikToku.

Sada zarađuje oko 30 tisuća funti godišnje te ističe da je posao koji ona radi jednako težak kao posao inženjera.