LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Serije

Nova serija za obožavatelje „Ratova zvijezda”

Priča serije smještena je u vrijeme deset godina nakon epizode III.

Priča serije smještena je u vrijeme deset godina nakon epizode III.

Na Disney+ nedavno su stigle prve dvije epizode nove serije o jednom najvažnijih likova svemirske sage, Obi-Wan Kenobiju, prenosi Jutarnji.

Svega vezanog uz Ratove zvijezda nikad dosta, pa priču o Obi-Wan Kenobiju, blagom, mudrom i moćnom Jedi majstoru, jednom od središnjih likova tog svijeta-galaksije-univerzuma svi žele vidjeti. 

Priča serije smještena je u vrijeme deset godina nakon epizode III (Osveta Sitha) i devet godina prije epizode IV (Nova nada) i usredotočuje se na Obi-Wanove avanture na Tatooineu i oko njega, dok pokušava zaštititi 10-godišnjeg Lukea Skywalkera od svih prijetnji, ali i izbjeći da ga carski lovci na jedije ne otkriju i ubiju.

Ewan McGregor ponavlja svoju ulogu Obi-Wana, Hayden Christensen koji je glumio Anakina Skywalkera u Napadu klonova i Osveti Sitha, ponovno će obući odijelo Dartha Vadera. Grant Feely je mlađahni Luke. Scenarij potpisuje Joby Harold koji je radio Johna Wicka 3, a režiju Deborah Chow koja je pokazala da zna posao režirajući neke od epizoda Mandaloriana.

FOTO: UNSPLASH