LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ivana Šabić

Ne stigneš pročitati željenu knjigu? Evo odličnog rješenja!

Svoje željene naslove možeš slušati bilo kad i bilo gdje na svom mobitelu.

Svoje željene naslove možeš slušati bilo kad i bilo gdje na svom mobitelu.

Kako polako kreću ispitni rokovi, manje je vremena za sve ostale stvari. Serije, filmovi ili knjige ostaju po strani, dok se malo ne raščiste obveze i posao, no ovo može biti slatka pauza ili se čak može slušati i prilikom učenja. Riječ je o aplikaciji Podcasts (Google Play Store ili App Store), koja nudi veliki izbor podcasta, priča, romana, koji su prilagođeni slušanju.
 


VEZANO: Što se najviše čitalo na Wikipediji u 2023.?


 

Veliki izbor pisaca


Uz strane pisce, dostupni su i domaći, kao što su Kristijan Novak, Ivana Bodrožić, Jurica Pavičić, Maša Kolanović, Julijana Adamović, Damir Karakaš, Ivana Šojat, Kristina Gavran, Renato Baretić, Luka Bekavac, Pavao Pavličić, Goran Tribuson i dr., koji čine itekako širok spektar, kako bi svatko našao ono što mu odgovara.

FOTO: Canva

Sasvim besplatno dođite do sadržaja


Aplikacije su besplatne, nisu komplicirane, lako se koriste i funkcioniraju kao i svaka platforma za slušanje glazbe. Mogu se vidjeti pretplate, stavke se mogu preuzeti i slušati u izvanmrežnom načinu te je vidljivo i obilježeno sve do tada poslušano. Također, dio po dio romana sam se reproducira. To je odlično rješenje, pogotovo sada. No, i kasnije, jer se tako može uštedjeti i novac.
FOTO: CANVA, ILUSTRACIJA