LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Povratak stare ekipe

Nakon dugih 13 godina pojavile se glasine o snimanju devetog nastavka filma o Harryju Potteru

U narednim mjesecima očekuje se više konkretnih informacija, no po svemu sudeći, omiljena ekipa se vraća na male ekrane!

U narednim mjesecima očekuje se više konkretnih informacija, no po svemu sudeći, omiljena ekipa se vraća na male ekrane!

Ljubitelje filmskog serijala o Harryju Potteru mogla bi razveseliti informacija koju je u javnost pustio Davi Zaslav, izvršni direktor Warner Brosa.

Danas se širom planete slavi Dan Harryja Pottera


Zaslav je dao naslutiti kako se ta velika produkcijska kuća svakog časa sprema odobriti snimanje devetog filma o Harryju, koji će približiti Harryja kao odraslog čarobnjaka čija vlastita djeca odlaze u Hogwarts. Osim Zaslava, glasine je potvrdio i Rupert Grint, koji je u originalnih osam nastavaka filma utjelovio Harryjeva prijatelja Ronalda Weasleyja, piše Jolie.hr.

Ne mogu smisliti dobar razlog da ne nastavimo dalje otkrivati ovaj svijet. Volim svoj lik, volim taj svijet. To je ogroman dio mog života, a očekujem i da će se novom projektu pridružiti Daniel Radcliffe i Emma Watson bez kojih nastavak ne bi imao smisla - rekao je nedavno Grint u emisiji This Morning.

Nastavak bi se trebao zvati Harry Potter and the Cursed Child, prema istoimenoj predstavi koja je 2016. pokorila brojne pozornice diljem svijeta. Radnja je smještena u doba kada je Harry postao odrastao čovjek te otac troje djece.

„Ekskurzija“ – film Une Gunjak koji nas uvodi u svijet tinejdžera i seksualnog sazrijevanjaU narednim mjesecima očekuje se više konkretnih informacija, no po svemu sudeći, omiljena ekipa se vraća na male ekrane!
IZVOR: JOLIE.HR
FOTO: YOUTUBE/SCREENSHOT