LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Razgovor o modernoj tehnologiji

„Možda će za 10 godina naši poslovi izgledati drugačije, ali odgovornost ostaje na ljudima, a ne robotima”

Kako tehnološke kompanije oblikuju svoju, ali i našu budućnost saznali smo u razgovoru Antonije Mandić i Filipe Petrović (Dell) na Facebooku Dana komunikacija – a razgovor je i dalje u cijelosti dostupan za gledanje.

Kako tehnološke kompanije oblikuju svoju, ali i našu budućnost saznali smo u razgovoru Antonije Mandić i Filipe Petrović (Dell) na Facebooku Dana komunikacija – a razgovor je i dalje u cijelosti dostupan za gledanje.

Budućnost je bez tehnologije nezamisliva, vjerujemo da nas tehnologija vodi naprijed, na samom je početku prošlotjednog razgovora s Antonijom Mandić rekla Filipa Petrović, voditeljica marketinga Della za srednju i istočnu Europu, u najnovijem izdanju razgovora na Facebooku Dana komunikacija. Ovoga je puta tema bila budućnost tehnologije – ali i odgovornost te misija brenda, uz uključivanje niza gledatelja.

– Društvo ima sve više očekivanja od velikih korporativnih igrača – da pridonesu napretku, djeluju odgovorno. Moramo dijeliti vrijednosti i uvjerenja s kupcima – moramo ih glasno i jasno komunicirati, ali i živjeti. U marketinškom smislu želimo se povezati s onima koji žive slična uvjerenja. – izjavila je Filipa Petrović.

U razgovor su se u bilo kojem trenutku svojim pitanjima mogli uključiti i gledatelji, kojih je na Facebooku bilo oko 10 000, pa se, osim o načinima na koje velike tehnološke kompanije šire svijest i grade reputaciju brenda, govorilo o nezaobilaznim temama kao što su problematika privatnosti te tehnološki uzrokovane pojave u današnjem društvu. U raspravu se uključio niz gledatelja pa je, osim dobre atmosfere u ugodnom razgovoru, postignuta kratka, ali vrlo zanimljiva i konstruktivna rasprava.


– Jako je važno naći balans između tehnologije i ljudi. Ne smijemo se samo prepustiti algoritmu i zanemariti ljudsku stranu, a u isto vrijeme moramo jako paziti da u tehnologiju ne ugradimo svoje predrasude. – jedan je od zaključaka razgovora o modernoj tehnologiji.

Cijeli razgovor i dalje je za sve zainteresirane dostupan na Facebooku Dana komunikacija.

FOTO: HURA