LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Kad se male ruke slože – sve se može!

Kako uvijek zaokružiti točan odgovor?

Uz minimum napora, zaokružite točan odgovor na ovom važnom testu.

Uz minimum napora, zaokružite točan odgovor na ovom važnom testu.

Testovi na zaokruživanje zvuče puno jednostavnije od testova s otvorenim pitanjima, ali ako ne znate točan odgovor, svode se na pogađanje. Nekad će upaliti i položit ćete ispit na sreću. Nekad neće, ali barem će vas to motivirati da zagrijete stolicu i naučite ispitnu literaturu. Što ako bismo vam rekli da postoji zaokruživanje u kojem nema pogrešnog odgovora?

Zamislite situaciju da ste na blagajni u menzi ili u trgovini, teta ili prodavačica vam vraćaju ostatak novca. Priznajte da ne gledate baš u svaku lipu i da ih vrlo često ne pokupite. Biste li se slegnuli i pokupili 10, 20 ili 50 lipa s poda? Vjerojatno ne jer to, realno, nije neka značajna cifra novca.

A sad zamislite da svaki student u Hrvatskoj donira te lipe viška. Recimo da se radi o samo 10, prikupio bi se iznos veći od 16 000 kuna.

Kad se male ruke slože – sve se može!

Zahvaljujući donacijskom programu OTP Zaokruži na najjednostavniji mogući način možete donirati male, a opet tako velike i značajne cifre novca, i pridonijeti kvalitetnijoj zdravstvenoj skrbi djece.

Znate za OTP Indeks paket za studente – skroz vam je besplatan, kao i mobilna apikacija unutar koje uz nekoliko klikova možete aktivirati OTP Zaokruži. Aktiviranjem programa zaokružuju se manji iznosi prilikom plaćanja Mastercard karticama OTP banke d.d. na platnim mjestima diljem Hrvatske ili internetom. Odnosno, OTP banka d.d. zaokruživat će vaše iznose do iznosa pune kune, a zaokružene lipe (maksimalni iznos zaokruživanja iznosi 99 lipa tijekom jedne transakcije) uplatiti u korist donacijskog računa, posebno otvorenog isključivo za tu namjenu. Donacijski će se račun, s početnih 1 000 000 kuna doniranih od OTP banke d.d. i Mastercarda, tako uvećavati sa svakom vašom transakcijom. Banka će s navedenog računa sredstva donirati u korist dječjih odjela bolnica diljem Hrvatske. Iznos prikupljenih sredstava svakodnevno se ažurira i javno je dostupan na web stranici.

Zaokružite i vi. Uz minimum truda. Uz minimum odricanja. Uz minimum novca. Jer naše malo nekome je sve.  

FOTO: PIXABAY