LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Za svakoga ponešto

Još niste kupili božićne poklone? Donosimo četiri 'last minute' ideje za spas u zadnji čas

Ako ste kampanjac kada je u pitanju božićna kupovina ili jednostavno nemate ideje, bez brige, donosimo nekoliko univerzalnih ideja za savršen poklon.

Ako ste kampanjac kada je u pitanju božićna kupovina ili jednostavno nemate ideje, bez brige, donosimo nekoliko univerzalnih ideja za savršen poklon.

Koliko god bio prekrasan, Božić sa sobom donosi i brojne obaveze - tu je neizostavna priprema hrane i raznih slastica, a dodatan pritisak stavlja i nabavka adekvatnih poklona za najmilije. Ako ste kampanjac kada je u pitanju božićna kupovina ili jednostavno nemate ideje, bez brige, donosimo nekoliko univerzalnih prijedloga za savršen poklon.
 

Gadgeti


U vremenu u kojem živimo, ponuda raznih tehnoloških naprava zaista je raznolika pa stoga gadgeti mogu biti idealan poklon pod borom. Slušalice, prijenosi punjači, bluetooth zvučnici - samo su neke od ideja koje bi mogle razveseliti osobu koje ste odlučili darivati.
 

Alkoholna pića


Ako je vaš primatelj poklona ljubitelj dobre čašice, stvar je jednostavna! Prigodna boca alkoholnog pića univerzalan je izbor te može odlično poslužiti i kao božićni dar.
 

Poklon kartica


Doslovno je 5 do 12, Božić je za par sati, a vi nemate poklon za voljenu osobu. Kasno je za online narudžbu i ne možete smisliti ništa kreativno. Kao slamka spasa može poslužiti poklon kartica, koju u prodaji imaju razne popularne trgovine. Tako zapravo dajete mogućnost osobi da sama izabere što joj odgovara, a vi se svoju zadaću darivanja ispunili.
 

Personalizirani pokloni


Ovdje se ne radi o konkretnoj stvari, već sami razmislite o osobi koju darivate. Ako primjerice znate da vaš prijatelj ili član obitelji voli čitati, poklonite mu knjigu. Ako pak uživa u prezentiranju kulinarskih vještina, idealan poklon može predstavljati lonac, mesarski nož i slično. Najbitnije je da dobro poznajete osobu pa će i odabir last minute poklona biti podosta jednostavan.
 
FOTO: PIXABAY