LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Novi konflikti The Last Jedija

Je li u redu ako te privlači Kylo Ren?

Najnovija epizoda „Posljednji Jedi” ostavila je fanove vrlo zbunjene i u konfliktu sa samima sobom. Privlačnost zločestih dečkiju oduvijek je bila iznimno velika, a osma epizoda ove franšize dovodi još jednog takvog u tvoje susjedstvo.

Najnovija epizoda „Posljednji Jedi” ostavila je fanove vrlo zbunjene i u konfliktu sa samima sobom. Privlačnost zločestih dečkiju oduvijek je bila iznimno velika, a osma epizoda ove franšize dovodi još jednog takvog u tvoje susjedstvo.

Novi nastavak franšize Ratova zvijezda podigao je mnogo prašine. Za sobom je kod nekih fanova ostavio gorak okus u ustima, a kod drugih slatki osmijeh na usnicama. 

Posljednji Jedi je nastavak epizode VII Sila se budi koji je ugledao svjetlo dana 15. prosinca 2017. godine Pod direktorskom palicom Riana Johnsona i producentskom palicom Lucasfilma, epizoda VIIII posvećena je Carrie Fisher. Radnja filma započinje direktno gdje je prošli završio pa nalazimo Rey kako pokušava doprijeti do Lukea Skywalkera, a Pokret otpora u bijegu od Prvog reda. 

Jedna od stvari koja je ostavila publiku u stanju borbe sa samima sobom jest Kylo Ren. Zlikovac prije poznat pod imenom Ben Solo uzdiže se poput feniksa iz pepela epizode VII, gdje smo ga ostavili kao tinejdžera željnog pažnje koji se skriva iza maske zlikovca (doslovno). Nakon što je počinio neoprostivi čin ubojstva vlastitog oca, Han Sola, ostaje s ožiljcima (i fizičkim i psihičkim) za cijeli život. U našim očima postaje savjestan muškarac u konfliktu zauvijek označen putem koji je odabrao ubivši svoga oca. No, možda ipak nije zauvijek?

Kada bi Kylo Ren postojao u stvarnom životu, vozio bi motor, strašio roditelje i bio pravi primjer zločestog dečka, no on nije bezazlen. Osim što je ubio vlastitog oca, on je nepredvidiv, nepovjerljiv i pun bijesa. Nestabilan je lažljivac koji je ubojstvom Snokea postao glavni antagonist i zlikovac franšize. Zašto je onda privlačan? Odgovor je vrlo jednostavan. Nije siguran u svoje radnje, još se nije u potpunosti predao Tamnoj Strani. Kylo Ren se bori sa samim sobom kao što se i mi borimo da ne padnemo pod njegov utjecaj i da ne zavolimo osobu koja nam je uskratila Han Sola. 

Borba u njemu se uviđa u trenutku kada ga Rey naziva čudovištem te ga ta izjava povrjeđuje, što znači da mu je još uvijek stalo. U ovoj epizodi vidimo tragove mogućnosti da bi Rey mogla biti ta koja će ga vratiti na pravi put.

Izvor: Tumblr
 
Fanovi su oduševljeni samom pomišlju da postoji mogućnost romantične veze između glavnog antagonista i protagonistice Rey te da će ga popraviti”, nakon čega će živjeti u skladu i zajedno upravljati Galaksijom i živjeti sretno do kraja života. No, zašto bi Rey uopće željela tako nešto? Ona, kao i mi ostali smrtnici, nije uspjela odoljeti vibri zločestog dečka koju on odašilje. I sama je upala u zamku iz koje nema izlaza, a to je vjera u činjenicu da može popraviti Kyla i vratiti ga na pravi put. Upravo zato što vidi nesigurnost u njemu, upravo zato što se osjeća kao da je ona jedina osoba koja može doprijeti do njega. Ni Rey ne može reći ne ovom izazovu koji se nalazi ispred nje. 
 
Uostalom, zajednička borba Rey i Kyla su relationship goals
 
Izvor: 9gag
FOTO: FACEBOOK