LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
MISTER SIMPATIČNOSTI

Izjava Dominika Livakovića nakon pobjede Hrvatske nad Brazilom nasmijala mnoge: „Ha?”

Snimka Dominika Livakovića nakon pobjede hrvatske reprezentacije nad Brazilom postala je hit na TikToku, a svih je nasmijala Livakovićeva svojevrsna „zbunjenost.”

Snimka Dominika Livakovića nakon pobjede hrvatske reprezentacije nad Brazilom postala je hit na TikToku, a svih je nasmijala Livakovićeva svojevrsna „zbunjenost.”

Hrvatska je izborila polufinale, a iako to više i  nije neka nova vijest, još uvijek se rado prepričava. Prepričavaju se i razni događaji te istupi naših nogometaša nakon te pobjede, a jedan od istupa koji je bio posebno simpatičan jest i onaj Dominika Livakovića koji se nakon izborene pobjede susreo s novinarom koji je s njime pokušao razmijeniti dojmove.

Tako je snimka Dominika Livakovića nakon pobjede hrvatske reprezentacije nad Brazilom postala hit na TikToku, a svih je nasmijala Livakovićeva svojevrsna „zbunjenost.”

Ovaj mladi reprezentativac je nakon utakmice davao izjavu za medije, a činilo se kao da mislima nije bio u trenutku.

- Čudo, san - rekao mu je novinar.

- Ha? - odgovorio je na to Livaković

Tek nakon toga uspio je sumirati utiske, ali ovaj „Ha?” postao je najsimpatičniji dio cijelog njihovog razgovora.

- Je, je, san snova. Borili smo se 120 minuta, dobili na penalima i idemo dalje! Odlična su ekipa, govorili smo prije utakmice da su im odlični pojedinci, ali ostavili smo srce na terenu, nismo odustajali, htjeli smo i kad je bilo 0:0. Brže smo igrali. Isplatilo se - dodao je mladi Livaković tada novinaru.

Također, na društvenim mrežama zadnjih dana možemo vidjeti i snimku iz 2006. godine, gdje je Livaković još bio dječak i kada je na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj navijao za hrvatsku reprezentaciju. Tada je imao samo 11 godina, piše Index.hr.
 
FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, TIKTOK SCREENSHOOT